Ντροπή σας

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί στις δυο αγωνιστικές που απομένουν τα όσα είδαμε σήμερα αποτελούν ντροπή για τον ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς φέρουν την υπογραφή της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των ποδοσφαιριστών που σήμερα στο Τσίρειο πήγαν για βόλτα. Ως αποτέλεσμα ήρθε η ήττα και όλα πλέον είναι ανοικτά αφού η Αεκ έρχεται στο ΓΣΠ με άγριες διαθέσεις. Αυτό που εξοργίζει είναι η προκλητική αδιαφορία που έδειξε σήμερα η ομάδα μας απέναντι στον Απόλλωνα. Ούτε καν πάθος δεν έδειξαν οι παίκτες προκειμένου να κρύψουν τις πολλές αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ανύπαρκτος στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς. Ο Απόλλων κέρδισε κατά κράτος με μισή ομάδα αφού παίκτες που θεωρούνται βαρόμετρο δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Και όμως ήταν η ομάδα που είχε πάθος, πλάνο και πήρε το ζητούμενο. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι θα πουλούσε πολύ ακριβά το τομάρι του και με τη βοήθεια μας το έκανε.

Τα γκολ στις καθυστερήσεις με Ανόρθωση και Όμονοια έφεραν το +5 αλλά και το γνωστό εφησυχασμό που μας κατατρώει τα σωθικά μας. Είχαμε πει και πριν τον αγώνα ότι μπορεί να χαθεί το πρωτάθλημα και οι πρωταγωνιστές το απέδειξαν με το χειρότερο τρόπο!

Εννοείται ότι πέραν του εφησυχασμού υπάρχουν και χειροπιαστά θέματα που αγγίζουν την τεχνική ηγεσία αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτά δεν μπορούν να λυθούν με ουσιαστικό τρόπο και είναι για αυτό που η προσπάθεια είναι να γίνει μια διαχείριση τους με την ελπίδα ότι θα κερδίσουμε την Αεκ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!