Οι δηλώσεις των κυπελλούχων

Μετά το 4-1 επικρατούσε δικαιολογημένα πανηγυρική ατμόσφαιρα με τους συντελεστές να δηλώνουν ικανοποιημένοι για την πρώτη κατάκτηση και να παραπέμπουν στον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γκουστάβο Μαντούκα: Νοιώθω πολύ χαρούμενος και ήρεμος. Ήταν μια πολύ δύσκολη ενάμιση βδομάδα με πολλή πίεση. Ξέραμε πως παιζόταν όλη η σεζόν. Είχα πολλή πίεση στους ώμους μου και εγώ και οι παίκτες. Είναι πολύ πιο εύκολο να παίζεις ποδόσφαιρο παρά να είσαι προπονητής! Αυτή την βδομάδα έκανα την δουλειά του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή και ήταν δύσκολο. Όμως πήραμε τον τίτλο και αυτό με κάνει πολύ περήφανο. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και δεν το περίμενα γιατί είπαμε με τους παίκτες να μπούμε δυνατά αλλά κάναμε το αντίθετο. Στην άμυνα κάναμε πολλά λάθη, δεχθήκαμε το γκολ και είχαν ευκαιρίες και για άλλα αλλά όταν ισοφαρίσαμε είχαμε την ψυχολογία. Μετά κάναμε το 2-1 και ξεκινήσαμε με αυτοπεποίθηση το δεύτερο μέρος. Αφιερώνω τον τίτλο στην γυναίκα μου και ευχαριστώ τον Θεό.

Τζον Άρνε Ρίσε: Εκπληκτικό συναίσθημα. Περιμέναμε πολύ καιρό τον τελικό και είναι εκπληκτικό. Μας αξίζει ο τίτλος. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά μετά ήμασταν καλύτεροι και φτάσαμε στον τίτλο. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο της Κύπρου αυτά που έγιναν και όλη η Ευρώπη θα τα δει. Κινδυνέψαμε γιατί μας έριχναν πέτρες. Πρέπει η Ομοσπονδία να τα δει.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Είναι κρίμα μια γιορτή του ποδοσφαίρου, να τελειώνει με αυτό τον τρόπο. Πέρσι και το πρωτάθλημα έτσι τελείωσε και πρέπει όλους να μας προβληματίσει. Η ΑΕΛ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι όμως πήραμε εμείς την ουσία. Πήγαμε στο ημίχρονο με το σκορ υπέρ μας και το κρατήσαμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, θεωρώ ότι είμαστε άξιοι κυπελλούχοι. Αποκλείσαμε Ολυμπιακό, Ανόρθωση, Ομόνοια και σήμερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Από την στιγμή που η ΑΕΛ δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες της και εμείς ισοφαρίσαμε, μας έδωσε ψυχολογία. Αφιερώνω αυτό το τρόπαιο και στον κ. Φινκ και στο προπονητικό τιμ εκείνο αλλά και στον Ούρκο Πάρντο.

Διονύσης Χιώτης: Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανατρέψαμε το σκορ και δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Τώρα για να ολοκληρωθεί η χρονιά τέλεια, θέλουμε και το πρωτάθλημα. Θα είναι ότι καλύτερο, ίσως η κορυφαία πορεία του ΑΠΟΕΛ μετά από εκείνη στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο, έρχεται και την Κυριακή ο δεύτερος. Το χρονικό σημείο που πετύχαμε το δεύτερο γκολ ήταν το πιο κρίσιμο σημείο. Αφιερώνω το τρόπαιο στην οικογένειά μου και στον πνευματικό μου πατέρα, τον Πατέρα Αναστάση γιατί με βοήθησε στις δύσκολες στιγμές που είχα.

Τόμας Ντε Βινσέντι: Είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά δεν έχουμε χρόνο να πανηγυρίσουμε. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Ερμή για να εξασφαλίσουμε και το πρωτάθλημα. Σήμερα η χαρά είναι περισσότερο για τον κόσμο. Την Κυριακή έχουμε ακόμα ένα τελικό. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ και θέλουμε να κερδίσουμε αν και χρειαζόμαστε μόνο ένα βαθμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!