Οι εξηγήσεις του Μαντούκα για Μακρίδη

Ο Μαντούκα τοποθετήθηκε σήμερα για το σκεπτικό της απόκτησης του Μακρίδη τον οποίο μεταξύ άλλων θεωρεί άξιο αντικαταστάτη του Λάνιγκ. Διαβάστε όμως όλη το σκεπτικό όπως καταγράφηκε τον διευθυντή ποδοσφαίρου:

“Δεν νομίζω να χρειάζεται να τον σκιαγραφήσω σαν ποδοσφαιριστή αφού είναι γνωστός σε όλους τους φιλάθλους της Κύπρου. Είναι θετικό για εμάς αφού πρόκειται πέραν από την αγωνιστική του ποιότητα, για ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής-ηγέτης. Είναι αρχηγός στην Εθνική ομάδα, αρχηγός σε κάθε ομάδα από την οποία έχει περάσει.

Σίγουρα στην ηλικία δεν είναι ένα νεαρός ποδοσφαιριστής όμως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με συνεχόμενες συμμετοχές σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Μπορεί με άνεση να συνεχίσει να παίζει σε ψηλό επίπεδο. Η ποιότητα χαρακτήρα του είναι πολύ καλή τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Χρειαζόμαστε δυνατές προσωπικότητες, δυνατούς χαρακτήρες στον ΑΠΟΕΛ. Είναι και αυτό ένα από τα πλεονεκτήματα του Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Πιστεύαμε από την μέρα που έφυγε ο Laning ότι αυτός θα ήταν ο ιδανικός για να μας προσθέσει ποιότητα και ηγετικά στοιχεία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Είμαστε χαρούμενοι που διάλεξε τον ΑΠΟΕΛ παρά το ότι γνωρίζαμε ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες στην Κύπρο. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, γνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος τι σημαίνει να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο με την γαλαζοκίτρινη».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!