Οι κορυφαίοι πάνε μαζί (ΑΠΟΕΛ – Bwin)

Η αγαπημένη μας online gaming εταιρεία έρχεται ακόμα πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ και στα αστέρια. Ο λόγος για τη Bwin η οποία ενδυναμώνει τους δεσμούς της με την ομάδα μας αφού από φέτος το λογότυπο της Νο1 online gaming εταιρείας θα εμφανίζεται στη φανέλα μας. Η αναβάθμιση της συνεργασίας φέρνει ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό στα ταμεία της εταιρείας,  που μπορεί να είναι γεμάτα αυτή τη στιγμή λόγω Champions League, αλλά οποιαδήποτε ομάδα θα επιθυμούσε να έχει μια στρατηγική συνεργασία με εταιρείες επιπέδου της Bwin. O ΑΠΟΕΛ γίνεται επίσης η 3η ομάδα μετά τη Ρεάλ και την Μπάγερν που συμμετέχει στο CL και έχει ως έναν εκ των βασικών χορηγών την Bwin. Το νέο χορηγικό πρόγραμμα παρουσίασαν ο Διευθυντής της bwin.party για την Ανατολική Ευρώπη, Θωμάς Τζόκας και ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Φοίβος Ερωτοκρίτου, οι οποίοι αφού εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ανανέωσης της χορηγίας.

Η νίκη επί της Ζενίτ έφτιαξε το κλίμα στη σχετική παρουσίαση έτσι στη σύντομη ομιλία του ο Θωμάς Τζόκας τόνισε το μεγαλείο και προοπτικές που έχει μια Ελληνική ομάδα σαν τον ΑΠΟΕΛ ενώ χαρακτήρισε άριστη τη συνεργασία της Bwin με την ομάδα μας. Τόνισε επίσης ότι το φετινό χορηγικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ενέργειες φιλανθρωπικής δράσης, με στόχο να προσφέρουν βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου με τη σειρά του έκανε μια σύντομη αναδρομή στη συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών τα τελευταία 3 χρόνια, εκφράζοντας την ικανοποίηση του που με την πάροδο του χρόνου οι δεσμοί και τα αμοιβαίοι οφέλη αυξάνονται.

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρών τους οι Τρισκόφσκι, Αλεξάνδρου, Πίντο όπως επίσης και ο Μπελαϊτς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!