Οι πρώτεςεντυπώσεις

Το βράδυ της Τρίτης είδαμε για πρώτη φορά τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Παρόλο που η ομάδα ποιοτικά αλλά και ποσοτικά εξακολουθεί να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους παλιούς παίκτες, οι προσθήκες των τεσσάρων παικτών που έχουν αποκτηθεί στέλνουν το μήνυμα ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ θα είναι καλύτερο από το περσινό. Αυτό τουλάχιστον απαιτείται για να μπορέσουμε να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τα προγνωστικά στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε νική συνεχόμενο πρωτάθλημα μετά από μισό αιώνα.

Στον επαναληπτικό με τη Στρειμουρ είχαμε την ευκαιρία να δούμε αγωνιζόμενους τους τρεις από τους τέσσερις παίκτες που έχουν αποκτηθεί και η γενική εντύπωση των περισσοτέρων είναι ότι όλοι θα βοηθήσουν. Η αλήθεια είναι ότι η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε ουσιαστικά συμπεράσματα για του Ζόρζε και Γκριτσάροφ αφού η αμυντική μας γραμμή δεν πιέστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Παρόλα αυτά έδειξαν με τις κινήσεις του να ξέρουν πώς να τοποθετηθούν σωστά να μοιράσουν παιχνίδι και όλοι αναμένουν να δουν αν μπορούν να σπάσουν το περσινό αμυντικό δίδυμο των Κόντη και Μπρούσερ.

Ο Μπρέσκα αν και ανέτοιμος επιβεβαίωσε ότι μπορεί να δώσει λύσεις και στα δυο άκρα ενώ οι συχνές προωθήσεις του και εντός μεγάλης περιοχής θα τον φέρνουν σε θέση βολής. Αυτό το είδαμε και στο συγκεκριμένο αγώνα όπου έχασε μια καταπληκτική ευκαιρία όταν το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι. Το ζητούμενο για το Σλοβάκο είναι ο βαθμός ετοιμότητας του αφού ακόμα δείχνει βαρύς.

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες από το παιχνίδι

Θαυμασμός για Παουλίστα
Μόνο έτσι μπορεί να σκιαγραφήσει κάποιος τη θέληση του Βραζιλιάνου να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Όλοι τον είχαμε ξεγραμμένο αλλά ο ίδιος δεν τα παρατά. Τα είκοσι λεπτά που αγωνίστηκε εναντίον της Στρειμουρ πρέπει να του δώσουν δύναμη να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο. Μπορεί λοιπόν να δημιούργησε ένα γκολ αλλά ήταν ξεκάθαρη και η επιφυλακτικότητα του όταν τον πλησίαζαν αντίπαλοι. Αυτό σημαίνει ότι ο Παουλίστα χρειάζεται ακόμα χρόνο και ο κόσμος θα πρέπει να κάνει ακόμα περισσότερη υπομονή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!