Ο Εφραίμ πρέπει να κουμαντάρει

Το καλοκαίρι ο Γιώργος Εφραίμ πήρε μια συνειδητή και σωστή απόφαση να αποχωρήσει από το χρεοκοπημένο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ και να έρθει στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η μέχρι σήμερα συνεισφορά του να μην ήταν η αναμενόμενη αλλά όπως και στην περίπτωση του Αλωνεύτη η αρχή δεν μπορεί να κρίνει και τη συνέχεια. Αύριο ο Εφραίμ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απέναντι στην Ομόνοια. Με την απουσία του Ντε Βινσέτι να θεωρείται δεδομένη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Εφραίμ στο αρχικό σχήμα. Παρά την όποια συναισθηματική φόρτιση ο παίκτης μπορεί και πρέπει να ανταποκριθεί έτσι ώστε να έχει ουσιαστική συνεισφορά στην προσπάθεια της ομάδας μας να επανέλθει στις νίκες.

Οι συνθήκες θα είναι οι καλύτερες δυνατές αφού οι όποιες αποδοκιμασίες θα προέρχονται από μερικές εκατοντάδες χόχων που θα βρίσκονται στη βόρεια κερκίδα, αφού σε όλο το υπόλοιπο γήπεδο θα βρίσκονται οπαδοί μας.

Το ΓΣΠ αύριο το απόγευμα θα πρέπει να είναι μια πραγματική έδρα για τον ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να μπορέσουν και οι παίκτες μας να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσουν από τους αντίπαλους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!