“Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός της winmasters με προορισμό τη Μύκονο, ολοκληρώθηκε!

Αύγουστος 2015

“ Ένας τυχερός νικητής κερδίζει ένα πολυτελές ταξίδι στη Μύκονο για 2 άτομα!”

H winmasters, η διεθνής online gaming εταιρία, η οποία προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον στην Κύπρο, ανακοινώνει με πολλη χαρά τον νικητή του καλοκαιρινού διαγωνισμού της, με προορισμό τη Μύκονο!

Πρόκειται για τον Μάριο Γ. με username «ma1973» ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι για 2 άτομα, από τις 07.08 έως και τις 14.08 στο πανέμορφο νησί των ανέμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Ο διαγωνισμός της winmasters ίσχυσε για νέους και παλιούς πελάτες για 6 εβδομάδες (από 22.06 έως 02.08).

Η winmasters βελτιώνει διαρκώς τόσο την πλατφόρμα της όσο και τα προϊόντα της με απώτερο στόχο την πλήρη ικανοποίηση των χρηστών της. Το παιχνίδι στη winmasters είναι γεμάτο από δυνατές συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις καθώς αντίστοιχοι διαγωνισμοί με απίστευτα δώρα προσφέρονται συχνά από την εταιρεία!

Μείνε συντονισμένο στην πλατφόρμα της winmasters καθώς ο νέος διαγωνισμός σύντομα θα ακολουθήσει και ο επόμενος τυχερός μπορεί να είσαι εσύ!

Σχετικά με τη winmasters: η winmasters αποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Η εταιρεία ιδρύθηκε από μια ομάδα ατόμων που διαθέτουν μεγάλη γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του online gaming, παρέχοντας στους χρήστες της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στη winmasters, η ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.
“Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!”

Στοιχεία επικοινωνίας για τα ΜΜΕ
Email: [email protected]
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.winmasters.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X