Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Κάθε μέρα που περνά μας κάνει όλο και πιο υπερήφανους. Η νίκη του μεγαλύτερου Σωματείου της Ελληνικής Κύπρου πάνω στη πρωταθλήτρια Ρωσίας άφησε άφωνη ολόκληρη την υφήλιο και σκόρπισε ρίγος και συγκίνηση στους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες. Αυτά συμβαίνουν κύριοι όταν η ομάδα παίζει την μπάλα που μπορεί και ο κόσμος κάνει το καθήκον του στις εξέδρες … αυτά συμβαίνουν όταν σε γήπεδο και εξέδρες χυθεί ιδρώτας! Άπαντες άξιοι μέχρι την επόμενη ιστορική νίκη!

Μετά την Ευρωπαϊκή νίκη απέναντι στη Ζενίτ συνεχίζουμε δυνατά για την εκπλήρωση του διακαή μας εδώ και χρόνια πόθου … το Back to Back. Στο διάβα μας αυτή τη φορά ο φιλόδοξος ολυμπιακός ο οποίος σαν όλους του άλλους δηλώνει ότι κατεβαίνει στο γήπεδο για το θετικό αποτέλεσμα αλλά στις δικές μας ορέξεις εναπόκειται κατά πόσο οι δηλώσεις τους θα μετατραπούν σε εφιάλτη. Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Ιβάν και οι παίχτες του θα κατέβουν στο γήπεδο προετοιμασμένοι για να μασήσουμε άλλο ένα αντίπαλο.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την πραγματικά τραγική συμπεριφορά ορισμένων οπαδών μας οι οποίοι επιλέγουν σε πια παιχνίδια θα δηλώσουν παρών και σε πια όχι. Κύριοι ο ίδιος ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται κάθε φορά … πώς θα νοιώθατε αν και οι παίχτες επέλεγαν σε πια παιχνίδια θα αγωνίζονταν;

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το οίκημα του Συνδέσμου θα είναι ανοικτό από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής για να υποδεχτεί όλους του αδελφούς που επιθυμούν να πορευτούν με την πορεία του Συνδέσμου που αναχωρεί στις 16.30 με προορισμό το Νότιο Πέταλλο όπου θα στηθεί άλλο ένα Πορτοκαλί Πάρτη.

Επιπρόσθετα την Τρίτη 22/09/11 και ώρα 20.00 θα διεξαχθεί άλλη μια Πορτοκαλί Τόμπολα στο Σπίτι των Πορτοκαλί με δώρα εκπλήξεις και φυσικά χρηματικά έπαθλα. Αναμένουμε όπως ο κόσμος θα συνεχίζει να αγκαλιάζει τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου στηρίζοντας έμπρακτα τον αρχαιότερο των Συνδέσμων στο νησί.Η τόμπολα ξεκινά στις 20.30!

Σχετικά με την Εκδρομή στην Ουκρανία θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση εντός των ημερών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!