Παρελθόν ο έγκαιρος προγραμματισμός

Δυστυχώς οι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας βγάζουν προς τα έξω μια πολύ ανησυχητική εικόνα αφού αδυνατούν να προγραμματίσουν έγκαιρα τον ΑΠΟΕΛ. Κάθε ώρα που περνά είναι πολύτιμη και οι όλοι χειρισμοί που γίνονται στο θέμα απόκτησης επιθετικού αλλά και επιτελικού μέσου τους αφήνουν εκτεθειμένους. Η πρόκριση στον 4ο προκριματικό του Champions League που θα μας επιτρέψει να αποφύγουμε και φέτος την πιθανή χρεοκοπία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον έγκαιρο και ποιοτικό προγραμματισμό. Αυτό αν και είναι παραδεκτό από τον Δώνη και τη διοίκηση στην πράξη δεν συμβαίνει. Η ομάδα μας κατέκτησε τα πάντα την περσινή χρονιά αλλά είναι γνωστό σε όλους μας ότι χωρίς την προσθήκη 2-3 παικταράδων στο ρόστερ δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Είναι λοιπόν γνωστό εδώ και πολλούς μήνες ότι χρειαζόμαστε έναν επιθετικό ολκής που ακόμα τον ψάχνουμε.

Ο χρόνος πλέον πιέζει αφόρητα αφού κάθε ώρα και όχι μέρα που περνά καθιστά την προσαρμογή του στην ομάδα δύσκολη. Ανησυχητική όμως είναι και η εντύπωση ότι ούτε και φέτος μπορέσαμε να λειτουργήσουμε σωστά αφού φαίνεται ότι είμαστε και πάλι εξαρτημένοι στο πότε θα μας προτείνουν παίκτες αντί να έχουμε κάνει τη δική μας προεργασία.

Ο τρόπος με τον οποίο διαρρέουν ονόματα παικτών στα μέσα ενημέρωσης αλλά και το ιστορικό της κάθε περίπτωσης δείχνει ότι πέραν του Τζιμπούρ τον οποίο εντοπίσαμε και πάνω στον οποίο κολλήσαμε δεν υπήρξαν άλλοι παίκτες που είχαν εντοπιστεί έγκαιρα και με τους οποίους υπήρξε ρεαλιστική περίπτωση να έρθουν έγκαιρα στην ομάδα.

Ούτε η προσθήκη του τεχνικού διευθυντή δείχνει να αρκεί προκειμένου να δουλέψει ο ΑΠΟΕΛ πιο σωστά στο θέμα στελέχωσης της ομάδας ενώ οι ευθύνες δεν αφορούν μόνο τον Νασιμέντο και τον Δώνη αλλά και τους υπεύθυνους προγραμματισμού από πλευράς διοίκησης Πετρίδη.

Αναπόφευκτα δημιουργούνται και ερωτηματικά όσον αφορά και το οικονομικό κομμάτι αφού είναι άμεσα συνδεδεμένο και με τη δυνατότητα του ΑΠΟΕΛ να κλείσει μεταγραφές. Το θέτουμε γιατί ο εκπρόσωπος τύπου δήλωσε προ εικοσαημέρου ότι το ταμείο είναι άδειο. Ήταν υπερβολική δήλωση προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος ή πράγματι δεν υπάρχουν λεφτά;

Αναπόφευκτα ζούμε εκ νέου το γνωστό για τον ΑΠΟΕΛ σκηνικό όπου η νευρικότητα και το άγχος όλων δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!