Πετεβίνος: Δεν έχουμε προκριθεί

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος απόλυτα δικαιολογημένα επιχείρησε σήμερα για πρώτη φορά μετά τον πρώτο αγώνα να στέιλει το μήνυμα ότι δεν έχουμε προκριθεί ακόμα. Η τακτική αυτή αναμένεται να εντατικοποιηθεί τις επόμενες μέρες και όσο πλησιάζει ο επαναληπτικός. Το 1-2 του πρώτου αγώνα είναι ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν μας εξασφαλίζει τίποτε ιδιαίτερα αν δούμε και στο ΓΣΠ έναν ΑΠΟΕΛ όπως αυτόν του δευτέρου ημιχρόνου…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου:

Για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Αρτίθ…

«Το πρόβλημα το είχε και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μίντιλαντ. Χθες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και νιώθει καλύτερα. Αυτός και ο Αντωνιάδης αξιολογούνται καθημερινά και μέχρι τη Δευτέρα θα είναι το κομβικό σημείο για το αν θα τεθούν ή όχι στη διάθεση του κ. Πασιένσια. Εκτός σίγουρα θα είναι ο Αμορίν, που είναι στην περίοδο αποθεραπείας».

Για τον Αλωνεύτη…

«Προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό. Προχωρά κανονικά η περίοδος αποθεραπείας και αποκατάστασης του. Για να μπορούμε να μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του θα πρέπει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι όσο πιο σύντομα γίνεται».

Για τον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ…

«Ότι πέτυχε το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι, αφορούσε το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε την εμπειρία ότι στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα γίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι η ακόμα και από ημίχρονο σε ημίχρονο δεν μπορεί να ξέρεις τι θα γίνει. Έχουμε ένα προβάδισμα, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κανένας δεν μας εγγυάται ότι έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να είναι σοβαρή. Θέλουμε να δούμε την ομάδα να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι μια νέα προσπάθεια, όπου θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι».

Για τον κόσμο…

«Θέλουμε να έχουμε κατάμεστες τα τρεις κερκίδες για να αναγκαστούμε να ανοίξουμε και το Βόρειο Πέταλο».

Για το κίνδυνο τιμωρίας λόγω ρατσιστικού πανό…

«Στις 13 Αυγούστου το ΑΠΟΕΛ παραπέμπεται για πανό ρατσιστικού περιερχόμενου και είμαστε υπόλογοι. Δεν πρέπει να θεωρούμαστε πως είμαστε ένα από τα μαύρα πρόβατα στην ΟΥΕΦΑ. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να είναι προσεχτικός. Ήδη κινδυνεύουμε με τιμωρία».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!