Πετρίδης Vs Κουτσοκούμνης

Ο ξεπεσμός του πρόεδρου της ΚΟΠ δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστος από τη διοίκηση Πετρίδη που με ανακοίνωση της τα χώνει στον Κουτσοκούμνη για το ατόπημα του να αφήσει ξεκάθαρα να νοηθεί ότι ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του Τράττου έγινε από οπαδούς μας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Δεν υπάρχει πλέον κανένα μέτρο σοβαρότητας. Ο λαϊκισμός χρησιμοποιείται σε επίσημες τοποθετήσεις στο ανώτερο επίπεδο υιοθετώντας κουβέντες του καφενέ ως σοβαρά συμπεράσματα-πορίσματα. Άνθρωποι που πρέπει να στήνουν το ανάστημα τους ως προμετωπίδα για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου επιλέγουν την οδό των δημόσιων τοποθετήσεων μέσω Facebook προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα λεκτικά ατοπήματα τους.

Ποιας ομάδας τους οπαδούς εννοούσε ο κ. Κουτσοκούμνης όταν ανέφερε επί λέξει γιατί κάποιοι οπαδοί θέλουν να καθυστερήσουν το πρωτάθλημα για καμιά-δυο βδομάδες ούτως ώστε κάποια αποθεραπεία να γίνει σε ποδοσφαιριστές των ομάδων τους; Μπορεί να μας απαντήσει μέσω Facebook ο κ. Κουτσοκούμνης αν το επιθυμεί.

Είναι επίσης άξιο απορίας γιατί δεν υπάρχει αντίδραση απο ομάδες που έχουν τραυματίες ποδοσφαιριστές. Δεν τους ενόχλησε η τοποθέτηση Κουτσοκούμνη; Τις βρίσκει σύμφωνες ότι υπάρχει σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ΚΟΠ, περίπτωση οπαδοί τους να προχώρησαν σε κάψιμο αυτοκινήτου διαιτητή για να καθυστερήσουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος δίνοντας χρόνο στους τραυματίες τους να επιστρέψουν;

Το κυπριακό ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ σύνεση, ψυχραιμία και σοβαρότητα. Πρέπει οι δημόσιες τοποθετήσεις όλων μας να χαρακτηρίζονται απο την πρόθεση προστασίας του αθλήματος και όχι δημιουργίας εντυπώσεων. Η κατάσταση έχει ήδη ξεφύγει από τα δικά μας χέρια. Ας μην ξεφεύγουν και από το στόμα μας λόγια χωρίς ουσία και τεκμηρίωση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!