Πλάνο χωρίς Αλμέιδα

Μια δυσάρεστη εξέλιξη έκρυβε η τελευταία προπόνηση αφού ο Αλμέιδα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Η αρχική διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση του πλαγίου συνδέσμου και παρά την αρχική επίσημη ενημέρωση ότι η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να αγωνιστεί. Με τα σημερινά δεδομένα ακόμα και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη αλλά έχουμε μέρες να αγχωθούμε για αυτό. Η ανετοιμότητα του Μπούντιμιρ και ο τραυματισμός του Σολάρι δημιουργούν πραγματικό πονοκέφαλο στον Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του. Ο Κροάτης θα είναι στην αποστολή αλλά δεν θεωρείται 100% έτοιμος ενώ πρόβλημα είναι και το γεγονός ότι δεν έχει παιχνίδια με την ομάδα. Ο Σολάρι εδώ και μέρες είναι εκτός πλάνων κάτι που σημαίνει ότι ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να αυτοσχεδιάσει.

Οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς είναι τρεις με κάθε μια να έχει τα ερωτηματικά της…

ΑτόρνοΉταν η επιλογή και πέρσι στους αγώνες που ξεμείναμε από επιθετικούς με τον Παραγουανό να δυσκολεύεται αφάνταστα να ανταποκριθεί στο ρόλο του προωθημένου επιθετικού. Ρόλο έπαιξε και το ότι στο 4-2-3-1 δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες. Οι Νορβηγοί δεν έχουν καλή αμυντική γραμμή αλλά αν ο προτιμηθεί ο Ατόρνο θα πρέπει να έχει βοήθειες από τους ακραίους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

ΜπούντιμιρΟ πανύψηλος Κροάτης έκανε μέχρι πριν λίγες μέρες διπλές προπονήσεις για να καλύψει το χαμένος έδαφος και δεν μπορεί να βγάλει 90 λεπτά. Σε περίπτωση που προτιμηθεί θα είναι για να μπορέσουμε να έχουμε την κολώνα στην περιοχή που θα απελευθερώσει τους ακραίους. Πρόβλημα θεωρείται και το ότι ο Μπουντιμίρ δεν αγωνίστηκε ούτε καν σε φιλικό γεγονός που δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα ομοιογένειας.

ΑλωνεύτηςΤο πιο απομακρυσμένο σενάριο είναι να επιστρατευτεί ο Αλωνεύτης σε ένα ακόμα πιο ευέλικτο και ταχύ σχήμα. Το στυλ του Κύπριου μεσοεπιθετικού μοιάζει με του Ατόρνο και ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να αξιολογήσει το κατά πόσο μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους αμυντικούς της Αάλεσουντ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!