Ποιοι θα μας κοντράρουν φέτος

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος αλλά κρίνουμε ότι η βαθμολογία είναι ήδη αντιπροσωπευτική όσον αφορά τις ομάδες που θα επιχειρήσουν να μας κοντράρουν. Ο ΑΠΟΕΛ μοιράζεται την πρώτη θέση με τις ΑΕΚ και Ανόρθωση οι οποίες έχουν επίσης ξεκινήσει με δυο νίκες σε ισάριθμούς αγώνες.

Η ομάδα της Λάρνακας συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι βασιζόμενη στο γνωστό και πετυχημένο της μοντέλο. Πρόκειται για μια καλά δουλεμένη ομάδα που χωρίς την πίεση των παραδοσιακά μεγάλων και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα μπορέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να παραμείνει στα ψηλά δώματα.

Η εκτίμηση μας για τη νέα Ανόρθωση είναι ότι έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει την έκπληξη ως προς την ετοιμότητα της να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό σε σχέση με την περσινή χρονιά ενώ έχει η δική μας απόφαση θα τους βοηθήσει να διαχειριστούν καλύτερα το φάντασμα του Κετσπάγια.

Εννοείται ότι η Ομόνοια και ο Απόλλωνας δεν μπορούν να υποτιμηθούν αλλά οι δυο ομάδες με έδρα τη Λάρνακα δείχνουν και είναι πιο έτοιμες από κάθε άποψη για να ανταποκριθούν στον μαραθώνιο.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που θα καθορίσει τα πάντα αφού παρά τα όποια προβλήματα του εξακολουθεί να είναι η πιο ποιοτική και γεμάτη ομάδα, κάτι όμως που θα πρέπει να επιβεβαιώνει κάθε εβδομάδα μέσα στο γήπεδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!