Ποιούς κοροϊδεύετε;

Επειδή μερικοί σε τούτον τον τόπο νομίζουν ότι έχουν να κάμουν με αρνιά, γιατί πολύ απλά είναι οι ίδιοι αρνιά, και επειδή οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν την δουλειά τους γιατί απλά δεν θέλουν να την κάνουν, θα την κάνουμε εμείς πλέον για αυτούς. Επειδή εμείς αρνιά, πρόβατα, ηλίθιοι ή οτιδήποτε άλλο ΕΛΠΙΖΕΤΕ ότι είμαστε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, από τώρα και στο εξής θα σας τα βγάζουμε όλα στην φόρα.

Θα σας παρουσιάσουμε ένα χρονικό των δηλώσεων των ηγετών και αστυνομικών αυτού του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ τόπου πριν το ντέρμπι με την χομόνοια μέχρι σήμερα μια μέρα μετά το παιχνίδι με τον απολλων, και το τι ακριβώς έκαναν.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ.

21/01/2010

Συστάσεις της αστυνομίας για το αυριανό ντέρμπι

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Αστυνομίας ανάφερε:

Η Αστυνομία τονίζει εξάλλου ότι απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Δεν ξέρω εάν τα δικά μου Ελληνικά είναι σκουριασμένα, δεν ξέρω εάν όλα μου τα πτυχία τα πήρα κατά λάθος γιατί όπως φαίνεται δεν κατανοώ τα πράγματα που διαβάζω σε σχέση με τις πράξεις.

ΕΑΝ, και επαναλαμβάνω ΕΑΝ, η πιο πάνω ανακοίνωση είναι όπως την κατάλαβα εγώ με τα σκουριασμένα Ελληνικά, τότε θα περίμενα πως τα πολιτικά σύμβολα απαγορεύονται. Και επειδή είμαι άνθρωπος ανοικτόμυαλος καταλαβαίνω πως ΕΑΝ είναι εμφανές αυτά τα σύμβολα και εις γνώση της αστυνομίας θα ενεργήσουν.. δεν περιμένω να απαγορεύσετε σύμβολα τέτοια τα οποία δεν είδατε.. και αφού απαγορεύονται θα ανέμενα πως θα ενεργήσετε με το να εξαφανίσετε αυτά τα σύμβολα. (Βλέπε Αποέλ – Πόρτο (με ένα όντως σύμβολο παράξενο για εσάς που σας ενόχλησε μόλις το είδατε) πολύ μεγάλο κακό εκείνη η σημαία, έτσι ΣΑΪΝΙΑ ΜΟΥ;)

Και ερωτώ, το σφυροδρέπανο ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; Πέστε μας και μας να μάθουμε. Αλλά θα τα πούμε παρακάτω αυτά.

22/01/2010

Από πλευράς Αστυνομίας ο Αρχηγός Αστυνομίας, δήλωσε ότι, «ως Αστυνομία καλέσαμε τόσο τους προέδρους των δύο σωματείων, όσο και τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ, με σκοπό να συζητήσουμε την υπάρχουσα κατάσταση ενόψει του ντέρμπι και να απευθύνουμε έκκληση προς όλους ανεξαιρέτως να συμβάλλουν με τις πράξεις τους και την συμπεριφορά τους, στην εκτόνωση της τεταμένης κατάστασης».Αναφερόμενος στα μέτρα που θα λάβει η Αστυνομία για τον αγώνα, επεσήμανε ότι θα υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις που να εποπτεύουν τον αγώνα. Και υπογράμμισε: «Ο αριθμός των μελών της δύναμης που θα βρίσκεται στο γήπεδο, ίσως να είναι ο μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά, 355 μέλη από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, την ΜΜΑΔ και όλα τα πιο κατάλληλα εκπαιδευμένα μέλη με όλο τον εξοπλισμό που έχουμε στη διάθεση μας».

Κύριε αρχηγέ της αστυνομίας τι σημαίνει όλα τα πιο κατάλληλα εκπαιδευμένα μέλη με όλο τον εξοπλισμό που έχουμε στη διάθεση μας;

Μήπως σημαίνει οι πιο καλοί που ξέρουν και κάθονται αδιάφοροι και δεν χάνουν φάση από το ντέρμπι; Είναι κρίμα όντως να χάσουν το παιχνίδι της χρονιάς γιατί ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.. ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΪΜΕΝΟΙ.

Αποφασιστική παρέμβαση Χριστόφια

Σε δηλώσεις αναφορικά με το ντέρμπι προέβη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας: «Οι εντολές που έχω δώσει στην Αστυνομία είναι να είναι αμείλικτη», είπε. «Το λέω ξεκάθαρα, πλέον δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η καταστολή είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων, αλλά δεν πάει άλλο, και πρέπει να τεθεί ένα τέρμα σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο, κατανοώ ότι δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να δείξει τα δόντια της και η Αστυνομία και η πολιτεία ευρύτερα», υπογράμμισε.

Ο κ. Χριστόφιας παρατήρησε, επίσης, ότι παρά τις συσκέψεις που έχουν γίνει, ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό. Ερωτηθείς τι πρέπει να γίνει, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι, «ούτε και η Αστυνομία μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι το φόβητρο. Πρέπει να αντιληφθούν ορισμένοι, οι οποίοι είναι λίγοι ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων, ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα και να εκθέτουν την Κύπρο, διότι περί αυτού πρόκειται. Στο τέλος της ημέρας ζημιώνουν και το σωματείο τους, όποιοι και εάν είναι αυτοί και το σωματείο τους, και το ζημιώνουν οπωσδήποτε στις συνειδήσεις των σκεπτόμενων ανθρώπων. Βεβαίως και διεθνώς ζημιώνει και η Κύπρος», κατέληξε.

Στην συνέχεια της ημέρας εκείνης 22/01/2011 ο πρόεδρος του κράτους αυτού, δήλωσε τα πιο πάνω. Νομίζω πάλι, πως τα λόγια του δεν αφήνουν περιθώριο διαστρέβλωσης ή μη κατανόησης τους ακόμα και από τον πιο αδαή, και ηλίθιο πλάσμα του κόσμου.

Ε τότε με βάση ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ τελικά ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;

ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ 17 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ όλα τα πιο κατάλληλα εκπαιδευμένα μέλη με όλο τον εξοπλισμό που έχουμε στη διάθεση μας ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Να τα βελάκια που τους υποδεικνύουν. Αρακτοί και λάϊτ.

Μήπως 2 ώρες δεν ήταν αρκετές για να καταλάβουν αυτά τα όλα τα πιο κατάλληλα εκπαιδευμένα μέλη με όλο τον εξοπλισμό που έχουμε στη διάθεση μας άτομα πως εκείνο το οποίο οι ακατανόμαστοι προετοίμασαν με την χορηγία του κόμματος του προέδρου του κράτους σας ήταν μήπως ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ; ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣ; ΜΗΠΩΣ.

Ή μήπως κύριε πρόεδρε αυτά τα σύμβολα δεν μας ρεζιλεύουν την Κύπρο μας;

Ή μήπως κύριοι δημοσιογράφοι, που δουλειά σας ήταν να γράψετε αυτά που γράφω εγώ τώρα δεν ήταν σημαντικό αρκετό για να αναφέρετε, ή να καυστηριάσετε ή να ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ;

Διερωτώμαι ώρες ώρες.. πραγματικά διερωτώμαι.

Δηλαδή όλα αυτά τα λόγια σας γιατί δεν μετατράπηκαν σε πράξεις; Γιατί δεν τηράτε τα ελάχιστα των καθηκόντων σας; Γιατί παίζετε με την νοημοσύνη του κόσμου;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΚΑΙ Μ…ΚΕΣ.

Αλλά πέρασε και αυτό το ντέρμπι, κάνατε τα στραβά τα μάτια πάλι για αυτούς που σας συμφέρει, και κύλησε ακόμα μια βδομάδα καθημερινότητας μέχρι να ξανακαλεστείτε όλοι σας να «κάνετε τη δουλειά σας».

Και φτάσαμε στην επόμενη αγωνιστική, στο επόμενο ντέρμπι και πάλι, οι προηγούμενες δηλώσεις να παραμένουν ισχύουσες και γι αυτήν την αγωνιστική.

30/01/2011

 

Στο ΓΣΠ πάλι, πρωταγωνιστές εσείς πάλι.

Εξονυχιστικοί ελέγχοι γιοκ, τήρηση των νόμων επίσης. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ; ΠΛΗΡΗΣ.

12 αστυνομικοί στην βόρεια κερκίδα, πάλι να μην χάνουν φάση από το παιχνίδι, χωρίς να τους καίγετε καρφάκι για τις ευθύνες τους. Αλλά θα μου πείτε, ρε δεν βαριέσαι; Σιγά τα αυγά;

Το πανό που είναι ολοκάθαρο το υβριστικό περιεχόμενο του εμφανίστηκε στην αρχή του 2ο ημιχρόνου του αγώνα χθές και με όλη τους την άνεση και ευκολία οι οπαδοί της ομαδούλας αυτής το ανάρτησαν στα τοιχώματα του ΓΣΠ για να φαίνεται σε όλους.

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.

Και δεν μιλούμε για αυτούς στην εικόνα πιο πάνω. Αυτοί είχαν την έννοια τους στους παίχτες μες το γήπεδο. Μη μου τους κύκλους τάρατε οι κύριοι.

Εγώ μιλώ για τους τριάστερους και λοχίες και ξέρω γω τι βαθμούς έχουν αυτοί οι άσχετοι στην φισούνα. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τους τύπους που μόνο το ποπ κόρν τους έλειπε στην βόρεια χτές.

Ομάδα οπαδών μας στην 107, πάλι τους το έφεραν στα υπόψη τους το πανό αυτό. Για περίπου 10 λεπτά φωνάζαμε στον κύριο λοχία με το μουστάκι να γυρίσει να το δει το πανό μπας και κάνει τη δουλειά του και να σηκώσει να χρησιμοποιήσει τον ασύρματο του να ειδοποιήσει τα παιδιά με τα ποπ κόρν να κατεβάσουν ένα πανό. 3 ώρες η μόνη τους ευθύνη ήταν να ελέγξουν τον κόσμο που μπαίνουν στο γήπεδο και μετά να κατεβάσουν ένα πανό. 1 ΠΑΝΟ ΜΟΝΟ.. Η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΨΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ.

Αλλά πίσω στον κύριο με το μουστάκι. Ο εν λόγω, όταν πείστηκε από τις φωνές μας να γυρίσει να το δει τότε έκανε μια μίνι συνέλευση με τους άλλους σπουδαίους υπεύθυνους αστυνομικούς και πήραν στα χέρια τους ένα ασύρματο. Ένας παχουλός κύριος πηγαινοερχότανε με αυτόν τον ασύρματο μέσα και έξω από την φισούνα. Ο κόσμος εκεί γύρω τον ρωτούσε αν οι μπαταρίες δεν δούλευαν και αν ήθελε άλλες.. μιλούμε για κωμικοτραγικά γεγονότα από όλα τα πιο κατάλληλα εκπαιδευμένα μέλη με όλο τον εξοπλισμό που έχουμε στη διάθεση μας.

Περάσανε ακόμα περίπου 20 – 25 λεπτά και κανένα αποτέλεσμα με τον ασύρματο. Τα παιδιά με τα ποπ κόρν ΙΣΩΣ να είχαν τους δικούς τους ασυρμάτους γυρισμένους στο ράδιο για να ακούν και την περιγραφή του αγώνα μπας και δεν καταλαβαίνανε καλά. Και οι 12 τους ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ.

Σε μια φάση απόγνωσης ένας οπαδός μας απευθύνθηκε στον αστυνομικό που καθότανε μπροστά του στην 107. Ο διάλογος εν συντομία ως εξής:

– Κύριε, κύριε, κύριε (3 λεπτά μέχρι να του δώσει σημασία)

Κύριε έχετε ασύρματο πάνω σας; Μήπως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συναδέλφους σας στην βόρεια να κατεβάσουν το πανό;

– Όχι, δεν έχω.

– Ε τότε μπορείτε να πάτε με τα πόδια μέχρι εκεί να τους πείτε μιαν κουβέντα;

– Δεν μπορώ.

– Καλάν κύριε αφού τους αφήσατε να περάσουν το πανό, έστω και τώρα κάντε την δουλειά σας

– Μα ξέρεις πρέπει να το έγραψαν τώρα το πανό μέσα στην βόρεια. (ΑΚΟΥ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

– Καλάν ακόμα και αν είναι έτσι πάλι δεν πρέπει να το κατεβάσετε τώρα εσείς;

– Ε μα ξέρεις αφού επεράσαν το μέσα, πλέον τι να κάμουμε;

– Να το κατεβάσετε, αυτό να κάμετε. Αν εγώ περάσω μαχαίρι μέσα και δεις το μετά, δεν θα μου το πιάσεις επειδή εγέλασα σου μιαν φορά;

– Ε μα αφού θα φαν πρόστιμο 10.000 Ευρώ. Και τελειώνει το παιχνίδι.

Κάπου εκεί τελείωσε και η συζήτηση. Ο οπαδός μας δεν πίστευε στα αυτιά του. Η στάση σας κύριοι..

ΕΥΓΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Το παιχνίδι τελείωσε μετά από λίγο, και το πανό ακόμα ήταν εκεί. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

31/01/2011

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα αναφέρει μεταξύ άλλων: (Από το άρθρο του Νίκου Σοφιόπουλου ο μόνος που τόλμησε να σας την πει)

Βία στα γήπεδα – Συλλήψεις***    Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ μεταξύ των ωρών 6μ.μ. – 8μ.μ. χθες, σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια. Συγκεκριμένα, πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί της μίας εκ των δύο ομάδων, έριξαν πέντε κροτίδες με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα για δύο λεπτά.    Ακολούθως, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οπαδοί της άλλης ομάδας , έριξαν δύο κροτίδες, ενώ οπαδοί της αντίπαλης ομάδας, ανάρτησαν πανό υβριστικού περιεχομένου, το οποίο ακολούθως αφαιρέθηκε. Στη συνέχεια, οπαδοί της μίας ομάδας, που επέβαιναν σε δύο λεωφορεία και βρίσκονταν κοντά στην υπόγεια διάβαση παρά το γήπεδο του nuevo campo,  άρχισαν να ρίχνουν πέτρες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός ή πρόκληση ζημιάς. Τα δύο λεωφορεία, καθώς και οι επιβαίνοντες ερευνήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας. Σε ένα από τα δύο λεωφορεία, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, δύο πλαστικοί σπαστήρες με ίχνη ξηρής φυτικής ύλης και μία τσάντα που περιείχε μια συσκευή καπνίσματος (ναργιλέ). Τα λεωφορεία και οι 49 επιβαίνοντες, μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας για περεταίρω εξετάσεις

ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; ΠΟΤΕ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ; ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ;

ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΤΕ…

ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΤΡΟΠΗ.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

* Το πιο πάνω μας στάληκε από επισκέπτη του site τον οποίο ευχαριστούμε. 

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!