Προβληματισμός = Διάθεση

Την πεποίθηση ότι δεν πρέπει να μείνουμε κολλημένοι στα όσα έγιναν αλλά να φροντίσουμε έτσι ώστε ο προβληματισμός να μετατραπεί σε ακόμα μεγαλύτερη διάθεση εξέφρασε και δημόσια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτός ξέρει καλύτερα και ίσως η προσέγγιση αυτή πρέπει να είναι ο στόχος όχι μόνο των ποδοσφαιριστών αλλά και των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Τη στιγμή που οι οπαδοί του παραρτήματος δείχνουν να μην μπορούν να διαχειριστούν με την απαιτούμενη ψυχραιμία τα δικά τους προβλήματα η ανάγκη να πεισμώσουμε είναι ακόμα μεγαλύτερη. Θέλουμε όλοι πάρα πολύ το φετινό πρωτάθλημα και η θέληση αυτή δεν πρέπει να μετατραπεί σε άγχος Από την μια η νίκη επί της Πέγειας είναι μονόδρομος από την άλλη όμως οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής δεν θα πρέπει να φορτωθούν με άγχος. Μια από τις πολλές επισημάνσεις του Γιοβάνοβιτς για τα στραβά των τελευταίων αγωνιστικών είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του παίζουν με την καρδιά αντί με το μυαλό. Πέραν τούτου είναι και τα αγωνιστικά κενά που υπάρχουν και τα οποία η ομάδα μας καλείται να βελτιώσει.

Πλάνο χωρίς ΤρισκόφσιΑπό τη στιγμή που ο προπονητής άφησε να νοηθεί ότι δεν υπολογίζει τον Τρισκόφσκι ενόψει του κυριακάτικο αγώνα, τότε μετράμε μια αλλαγή σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Ο Χιώτης προπονείται κανονικά και αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Μαντούκα. Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Γιοβάνοβιτς έμεινε πλήρως ευχαριστημένος με την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αλκή, σημαίνει ότι δεν πρέπει να αλλάξει η διάταξη με τον Αλμέιδα στην κορυφή.

Το ότι οι Σολάρι και Αλμέιδα αγωνίστηκαν σε πολύ λίγους αγώνες μαζί είναι κάτι που μπορεί να διαφοροποιηθεί ουσιαστικά στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος και είναι για αυτό που το βάρος πέφτει στον Μαρσίνιο. Η αρμονική ανάπτυξη του ΑΠΟΕΛ στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργικότητα του Βραζιλιάνου μέσου ο οποίος πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του.

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Πέγεια θα μεταδίδεται ζωντανά τη Κυριακή 27/2 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!