Προτροπή να μην είμαστε αυστηροί

Πραγματοποιήθηκε σημερα δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του τελικού κυπέλλου στην οποία έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας μας. Όλοι μεσα απο τις δηλώσεις τους εξέφρασαν την αισιοδοξία και πίστη τους με τον Πετρίδη να εξηγεί γιατί η κατάκτηση του κυπέλλου θα εχει ιδιαίτερη σημασία.

Από τα όσα είπε ο προεδρος κρατάμε την προτροπή του προς τον κόσμο να μην κρίνει τόσο αυστηρά τα όσα έχουν γίνει φέτος αλλά και η εξαγγελία οτι θα ανανεωθεί το ρόστερ. Γίνεται αντιληπτό οτι το κλίμα και τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι τα καλυτερα και ειναι για αυτό που γίνονται οι προτροπές με την ελπίδα οτι σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα που θα έρθουν θα βοηθήσουν την όλη κατάσταση.

Πρόδρομος Πετρίδης:

Για μας αυτός ο τελικός έχει ιδιαίτερη σημασία. Έχουμε τα φόντα να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό. Το 2ο συνεχόμενο Double. Θέλω να πω το εξής: Στο τέλος ο πρώτος δίκαια παίρνει τους τίτλους. Είναι η τρίτη χρονιά που διεκδικούμε πρωτάθλημα και συνέχεια στο κύπελλο. Θα ανανεώσουμε την ομάδα. Αλλά ας μην είμαστε τόσο αυστηροί κριτές. Πρέπει να υποστηρίξουμε την ομάδα μας για να πετύχει τους στόχους της. Ο τελικός είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι το ποδόσφαιρο στέλνει τα σωστά μηνύματα

Μαρίνος Σατσιάς:

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του δύο τίτλους. Πέρσι κατακτήσαμε το κύπελλο. Φέτος είμαστε και πάλι εδώ και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον τελικό Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή και δεν έχει άλλη επιλογή, πρέπει να κατακτήσει το κύπελλο. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Να έχουμε πείσμα, δύναμη και θέληση και αλληλοβοήθεια μεταξύ των παικτών μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει όπως έχει κάνει μέχρι τώρα.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης:

Ο τελικός είναι ένας σημαντικός θεσμός. Είναι ένας χώρος θεάματος. Έχουμε αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα που έχει ισχυρό κίνητρο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ακόμα περισσότερα κίνητρα όμως. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Να πάρουμε το δεύτερο συνεχόμενο Double και να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό. Για να το καταφέρουμε αυτό, πρέπει να βελτιωθούμε και το γνωρίζουμε. Εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!