Ραντεβού και με τον Μπέιν

Θα καθυστερήσει ακόμα λίγο η τελική απόφαση όσον αφορά τον προπονητή αφού λίγο μετά το μεσημέρι θα υπάρξει και τρίτο ραντεβού με τον Ολλανδό Μάριο Μπίν. Το βιογραφικό του 50χρονου προπονητή κρίθηκε παραπάνω από ικανοποιητικό και για αυτό έχει διευθετηθεί συνάντηση για να αξιολογηθεί περαιτέρω η περίπτωση του. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί μετά τη συνάντηση με τον Ολλανδό είναι το δίλημμα της διοίκησης να αφορά τρεις περιπτώσεις προπονητών που θεωρούνται ιδανικές! Ο Μπέιν άρχισε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός του Μπερτ φαν Μάρβαϊκ στη Φέγενορντ το 2000 και κατείχε τη θέση αυτή μέχρι το καλοκαίρι του 2004, όταν ο τελευταίος μετακόμισε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το καλοκαίρι του 2005 ανέλαβε την Εξσελσιόρ, την οποία ανέβασε στην Α΄ Κατηγορία. Το 2011 δούλεψε για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του. Ανέλαβε τη βελγική Γκενγκ στην οποία παρέμεινε για μία τριετία (έως το 2014) και στην περσινή σεζόν την οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δούλεψε επίσης στη Φέγενορντ (2010-11) την οποία οδήγησε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα όταν τερμάτισε στην 4η θέση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!