Ραντεβού Τίτλου

Μια ολόκληρη καλαθοσφαιρική χρόνια βρίσκεται μόλις μερικές ώρες μακριά από το να περάσει στην ιστορία. Ως ΑΠΟΕΛιστες μάθαμε να ορίζουμε την ιστορία μας και να την διαμορφώνουμε μέσα από αγώνες και μάχες, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες. Η σημερινή αναμέτρηση δεν είναι μόνο ένας καλαθοσφαιρικος τελικός. Είναι μια απόδειξη της συνέπειας μας ως οπαδούς του Θρύλου, να δώσουμε τα πάντα για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Μας χωρίζουν τέσσερα δεκάλεπτα αγωνιστικού χρόνου, για να δούμε μετά από χρόνια την κούπα του πρωταθλητή να υψώνεται περήφανα στο Λευκοθεο και να στέλνει τους τρελαμένους οπαδούς μας στους ουρανούς της ευτυχίας. Ο ΑΠΟΕΛ μέτρα είδη ένα πρωτάθλημα φουτσαλ αυτή την χρονιά και η κατάκτηση του τίτλου στην καλαθοσφαιρα θα κάνει την φετινή περίοδο για το Σωματείο μας ίσως πιο παραγωγική στην ιστορία του Συλλόγου.

Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα από την προηγούμενη Τρίτη. Το Λευκοθεο σήμερα θα είναι ηφαίστειο που όμοιο του έχουμε να ζήσουμε από τους τελικούς με την Αελ. Οι οπαδοί μας ξέρουν τι απαιτείται να πράξουν για να επιτευχθεί ο στόχος και θα το κάνουν με πάσα αφοσίωση.

Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πιστός σε αυτό το ραντεβού τίτλου έτσι ώστε η ιστορία να γραφτεί με γαλαζοκιτρινα γράμματα και άλλο ένα τρόπαιο πρωταθλήματος να αναπαυθεί στις βιτρίνες της μεγάλης συλλογής του Σωματείου μας. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!