Σήκωσε το…

Αν όλα πάνε καλά η σημερινή μέρα θα είναι από τις πιο σημαντικές για τον άνθρωπο και προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής μας είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων για να αναδειχθεί προπονητής της χρονιάς από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σερβίας κάτι που αν γίνει θα αποτελεί την μεγαλύτερη τιμητική διάκριση που κέρδισε ποτέ ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιοβάνοβιτς που βρίσκεται από την Κυριακή στην πατρίδα του και θα παραστεί απόψε στην τελετή θεωρείται το μεγάλο φαβορί ενώ οι άλλοι δυο υποψήφιοι είναι οι Στοϊκοβιτς και Στανογιεβιτς. Μπορεί οι τιμητικές διακρίσεις να έρχονται σαν βροχή στους συντελεστές των επιτυχιών αλλά αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν η συγκεκριμένη θα είναι και η πιο ξεχωριστή αφού για πρώτη φορά οι Σέρβοι θα αναγνωρίζουν το έργο του Γιοβάνοβιτς με τον πιο επίσημο τρόπο.

Κατά τα άλλα η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών για τους ποδοσφαιριστές αφού μετά από μια εβδομάδα θα βρεθούν ξανά στον Αρχάγγελο. Το ρεπό κρίθηκε αναγκαίο και κάτι παραπάνω από χρήσιμο έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να πάρουν ανάσες και να «αποτοξινωθούν» από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα της τελευταίας τριμηνίας.

Ο Γιώργος Παρασκευά θα έχει την ευθύνη της σημερινής προπόνησης ενώ όπως συνηθίζεται μετά από ρεπό μακράς διάρκειας γίνονται και οι απαραίτητες μετρήσεις. Η επανέναρξη των προπονήσεων σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή των Αλμείδα και Μαρσίνιο στην αγωνιστική δράση. Οι δυο Βραζιλιάνοι θα συνεχίσουν τις επόμενες μέρες ατομικό πρόγραμμα και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!