Σατσίας: περήφανοι στη συνέχεια

Ο Μαρίνος Σατσιάς μίλησε από πλευράς τεχνικής ηγεσίας στη δημοσιογραφική ο οποίος στάθηκε στο πάθος των παικτών ενώ έκανε αναφορά και στη συγκέντρωση που είχαν, κάτι όμως που δεν είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός είπε επίσης όμως η ομάδα θα μας κάνει περήφανους στη συνέχεια! Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κρίστιανσεν γι’ αυτό που αναφέρει. Κρατώ αυτό που είπε ότι είμαστε κοντά να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν το έχουμε πάρει. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και έπαιξαν με πάθος. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι αλλά είμαστε το ΑΠΟΕΛ και δεν κερδίσαμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που έδωσε βροντερά το παρόν του και μας ώθησε. Θα τους κάνουμε περήφανους τα επόμενα δυο παιχνίδια.

Εφραίμ:

Προετοιμαστήκαμε για τη νίκη, δεν τα καταφέραμε αλλά ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Παπαδόπουλος και είμαστε ακόμα το φαβορί. Χρειαζόμαστε ένα βαθμό στην τελευταία αγωνιστική όμως δεν θα πάμε για την ισοπαλία, θα πάμε για τη νίκη. Ευελπιστώ και πιστεύω ότι θα είμαστε πρωταθλητές. Προετοιμαστήκαμε με πάρα πολύ πάθος όμως ήρθε αυτό το πέναλτι και μας πάγωσε λίγο μπορώ να πω, στην συνέχεια όμως αντιδράσαμε σωστά. Κάποια κενή ήταν λόγω άγχους ενώ και η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σε γενικές γραμμές ανταποκριθήκαμε αν και με την ευκαιρία του Σέρι μπορούσαμε να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!