Σεμνός και ταπεινός

Ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό, όχι μόνο γιατί έτσι πρέπει αλλά και γιατί πραγματικά πιστεύει ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί. Ο προπονητής μας τόνισε ότι πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη αλλά ήταν ξεκάθαρος στο ότι το +6 δεν κρίνει την μάχη του τίτλου. Θύμισε ότι βρεθήκαμε και εμείς στο -6 και πως στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, χωρίς φάσεις, με αρκετά μεγάλη προσπάθεια της κάθε ομάδας να επιβάλει τον ρυθμός της, χωρίς επιτυχία. Νομίζω το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν δίκαιο. Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου σαν ομάδα μπήκαμε καλύτερα, πήραμε λίγο περισσότερες πρωτοβουλίες. Τα δυο δοκάρια που είχαμε πριν το γκολ παίζουν ρόλο σε τέτοια παιχνίδια για την ασφάλεια που αισθάνεσαι.

Είναι μια σημαντική νίκη και προχωράμε στα πλέι-οφ που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από δυο φορές, τρεις ομάδες που έδειξαν πολλά πράγματα φέτος. Χρειαζόμαστε νίκες, χρειαζόμαστε την ίδια προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πατάμε στα πόδια μας, να ξέρουμε που βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Η διαφορά δεν μπορεί να κρίνει κάτι ουσιαστικά όσον αφορά το πρωτάθλημα. Βρεθήκαμε πίσω με έξι βαθμούς πριν ενάμιση μήνα, τώρα είμαστε έξι βαθμούς μπροστά όμως έχουμε τις εμπειρίες πως μπορεί να ανατραπεί μια κατάσταση. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος και να είστε σίγουροι ότι η διαφορά δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά το σκεπτικό μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!