Σκάστε ηλίθιοι!

Αν είναι δυνατόν. Όλοι αυτοί οι πολιτικοί και εκπρόσωποι κομμάτων που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να έρθει η καταστροφή βρίσκουν ακόμα μικρόφωνα μπροστά τους για να εκφέρουν λόγο. Είναι μεγάλο το θράσος για κάθε κομματικό στέλεχος να συνεχίζει περιφέρεται στα διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς και να εκφράζει άποψη. Τα ΜΜΕ και πολύ περισσότερο τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν τεράστια ευθύνη σε αυτή πολύ δύσκολη περίοδο που μπαίνουμε και θα ξεκινήσουμε να ζούμε. Αντί να αποκλείσουν κάθε λογής κομματικό φερέφωνο που στόχο έχει να αλιεύει συνειδήσεις μέσα σε αυτό το χάος που κατάφεραν να φέρουν την Κύπρο, τους δίνουν βήμα να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εξόντωση μας.  Οι κομματικές αντιπαραθέσεις σε κάθε λογής πάνελ και οι εκ των υστέρων «σοφές» λύσης έχουν κουράσει τον κόσμο και μόνο οργή συνεχίζουν να μας φορτώνουν.

Αποκλείστε άμεσα όλα τα κομματικά υποκείμενα και φέρτε στην τηλεόραση άτομα που μπορούν να εξηγήσουν πρακτικές λύσεις στον κάθε ένα από εμάς πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με το λιγότερο κόστος την περίοδο που έχουμε μπει. Οικονομολόγοι, Κοινωνιολόγοι και Ψυχολόγοι μπορούν να εξηγήσουν στον ιδιωτικό υπάλληλο, στον μεροκαματιάρη, στον επιχειρηματία, στον οικογενειάρχη, στον φοιτητή,  στην μητέρα και στον πατέρα κάθε οικογένειας πως μπορούν να αντεπεξέλθουν αυτής της κατάστασης.

Ο κόσμος έχει αηδιάσει τα κόμματα και τους τηλεκατευθυνόμενους εκπροσώπους τους, που αραδιάζουν επιχειρήματα με βάση την κομματική τους ατζέντα. Δεν σηκώνει ο καιρός άλλα ΘΑ και ούτε αλλά ΑΝ.

Όπως οι κυβέρνηση έχει επιβάλει περιοριστικά μέτρα στις οικονομικές συναλλαγές, οφείλει να αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο και το κοινωνικό πρόβλημα το οποίο είναι επακόλουθο της κατάστασης που μας έχουνε φέρει. Περιοριστικά μέτρα μπορεί και πρέπει να εφαρμόσει και στα ΜΜΕ και στις δηλώσεις των κομματικών στελεχών και στις ενέργειες που σκορπούν σύγχυση και αβεβαιότητα.

Η Κύπρος μπήκε και επίσημα στην πιο δύσκολή περίοδο της μετά την Τουρκική εισβολή και αυτό είναι ένα τραγικό επακόλουθο της πενταετούς πολιτικής του ανίκανου αλλά και όλων των κομμάτων που ψηφίζει ο λαός να διοικούν τον τόπο. Δυστυχώς οι κομματικές ατζέντες δεν έχουν συνειδήσεις και βρίσκονται πολύ ψηλότερα από την ευημερία του απλού κοσμάκη ο οποίος θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος αυτής της κατάστασης.

Ας αναλάβει ο κάθε καναλάρχης το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί και ας σεβαστεί έστω και με καθυστέρηση τον λαό αυτού του τόπου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X