Συνεργασία ΑΠΟΕΛ και Bet on Alfa

Η στοιχηματική εταιρεία Bet on Alfa θα είναι ένας εκ των νέων χορηγών της ομάδας μας με το λογότυπο της να εμφανίζεται στη φανέλα της ομάδας μας σε όλους τους εγχώριους αγώνες. Η σχετική συνεργασία που θα έχει χρονική διάρκεια ενός χρόνου  ανακοινώθηκε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Εκ μέρους της Bet on Alfa ο Ανδρέας Αλεξάνδρου είπε πως: “Πρόκειται για μια συνεργασία δούναι και λαβείν. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ ο Ανδρέας Θεοδοσίου σημείωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της της BetOnAlfa Ltd για την απόφαση της να στηρίξει μέσον χορηγίας την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Με την απόφαση σας να χορηγήσετε τον ΑΠΟΕΛ, έχετε αυτόματα γίνει ένας στενός μας συνεργάτης. Ευθύνη μας είναι να υλοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε τον κάθε όρο της μεταξύ μας συμφωνίας, τεκμηριώνοντας την ορθότητα της απόφασης σας για μια συνεργασία που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ανταποδοτική και προς τις δύο πλευρές. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το δυνατότερο Brand της Κύπρου και από σήμερα χαίρει της στήριξη του ισχυρότερου Κυπριακού Brand στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος.”

SAKI6529 Ποιά είναι η BetOnAlfa

Η εταιρεία BetOnAlfa Ltd, είναι μια 100% Κυπριακή εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2009 στην Λευκωσία και είναι αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου, με άδεια Κλάσης Α, η οποία της επιτρέπει να διεξάγει στοιχήματα που αφορούν διάφορα αθλήματα, σε καταστήματα επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επι του παρόντος, υπάρχουν 53 καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί στο προσεχές μέλλον και στα οποία εργοδοτούνται πέραν των 200 (διακοσίων) ατόμων.

Η εταιρεία BetOnAlfa Ltd διαθέτει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων Pre-game και Live στα περισσότερα δημοφιλή αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, κρίκετ, ράγκμπι, φόρμουλα 1, καθώς και ειδικά στοιχήματα σε γεγονότα όπως το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού ‘Eurovision’.

Στόχος της BetOnAlfa Ltd είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της, γι’ αυτό και όλα της τα καταστήματα είναι πλήρως ανακαινισμένα και τηρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία. Επίσης με την ανανεωμένη πλατφόρμα Live Στοιχηματισμού, στοχεύει να δώσει μια τελείως νέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία Στοιχηματισμού.

Από τον Αύγουστο του 2015, η BetOnAlfa Ltd είναι υπερήφανος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΠΟΕΛ, δείχνοντας εμπράκτως την στήριξη της στον Κυπριακό Αθλητισμό.  Με αργά και σταθερά βήματα αλλά και τον επαγγελματισμό και την πρωτοποριακή της λειτουργία, η εταιρεία BetOnAlfa Ltd έχει γίνει η νούμερο ένα Στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!