Τέλος εποχής για τον Κυριακίδη

Αυτό που κυκλοφορούσε σαν φήμη τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώθηκε στη χτεσινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Όπως προκύπτει ο Θεόδωρος Κυριακίδης πήρε την μεγάλη απόφαση και με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα αποχωρήσει από τα διοικητικά. Ο στενότερος συνεργάτης του Γιοβάνοβιτς και εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας ενημέρωσε και έπίσημα τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις που θα επιτρέψουν να κυλήσει ομαλά και έγκαιρα το κεφάλαιο προγραμματισμός. Παρόλο που ο Κυριακίδης δεν μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει τους λόγους της απόφασης του φαίνεται ότι μετά από οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στα διοικητικά και με τα τελευταία τέσσερα η εμπλοκή του να είναι έντονη και καθημερινή, νιώθει ότι πρέπει να πάρει κάποιες ανάσες..

Το κενό που αφήνει η αποχώρηση Κυριακίδη θα επιχηρηθεί να καλυφθεί άμεσα. Κατόπιν σχετικής απόφασης ο Άντης Πολυδώρου θα αναλάβει το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ διοίκησης και Αρχαγγέλου ενώ εντονότερη εμπλοκή σκοπεύει να έχει και ο Φοίβος Ερωτοκρίτου.

Όλα προμηνύουν ότι θα είναι καλοκαίρι αλλαγών στην ομάδα μας αλλά αυτό που προέχει και θέλουν όλοι είναι το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!