Τέλος και επίσημα o Ντε Βινσέτι

Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται και η διοίκηση με ανακοίνωση της επιβεβαιώνει ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Ο λόγος για τον Ντε Βινσέτι ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ κάτι που άρχισε να διαφαίνεται εδώ και λίγες μέρες. Πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη για την ομάδα μας αφού ο Αργεντινός κρίθηκε ως απαραίτητος για αυτό και έγιναν οι κινήσεις των τελευταίων ημερών. Το ζητούμενο πλέον είναι να βρεθεί το συντομότερο δυνατό ο άξιος αντικαταστάτης του. Μέσα από τις εξελίξεις του επόμενου 48ωρου θα φανεί κατά πόσο υπάρχει ήδη short list με υποψηφίους παίκτες με τους οποίους έγιναν διαβουλεύσεις ή αν θα χαθεί και άλλος χρόνος.

Η σχετική ανακοίνωση για τον Ντε Βινσέτι:Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει ότι το θέμα συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή TOMAS SEBASTIAN DE VINCENTI, έχει οριστικά κλείσει για την ομάδα μας.

Παρά την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε νέα αναθεωρημένη πρόταση, η οποία αποτελεί πραγματική υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας, η απάντηση που λάβαμε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική.

Η επιτροπή προγραμματισμού, έχει προχωρήσει ήδη στις διεργασίες ανάλυσης για τις επόμενες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας έχουν προταθεί και αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!