Τα βρήκαν ΑΠΟΕΛ και Φιλελεύθερος

Με κοινή ανακοίνωση τους ενημερώνουν ότι η κόντρα που δημιουργήθηκε με αφορμή τα γνωστά δημοσιεύματα έχει λήξει αφού σε συνάντηση που έγινε δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις αλλά και απολογίες από πλευράς Φιλελευθέρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Σε συνάντηση ανώτατων διοικητικών στελεχών των δύο εταιριών, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν εισήγησης της Διοίκησης του Φιλελευθέρου, ανταλλάχθηκαν απόψεις και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις με αποτέλεσμα να έχουν πλήρως αποκατασταθεί οι διαχρονικές σχέσεις φιλίας και αλληλοσεβασμού της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και της εταιρείας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ. Ο Φιλελεύθερος αντιλαμβάνεται το άστοχο περιεχόμενο του σατιρικού κειμένου με τίτλο «το πρωτάθλημα αρχίζει» που δημοσιεύτηκε σε παραπολιτική στήλη την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί θέση ή άποψη της εφημερίδας και εκφράζει την ειλικρινή λύπη του εάν το εν λόγω άρθρο εκλήφθηκε ως προσβλητικό. Ο ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζει την αντικειμενικότητα του Φιλελευθέρου και το γεγονός ότι ένα τέτοιο κείμενο είναι μεμονωμένο και δεν εκπροσωπεί την εφημερίδα.

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι ο Φιλελεύθερος τιμά και σέβεται την ιστορία, τις επιτυχίες και τους χιλιάδες φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ και ότι αντίστοιχα ο ΑΠΟΕΛ τιμά και σέβεται την ιστορία, την ελευθεροτυπία και τους αναγνώστες του Φιλελευθέρου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!