Το γνωστό κάλεσμα

Η διοικηση του ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση της κάνει το γνωστό κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα της χρονιάς…

Η σχετική ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε ενώπιον μιας ιστορικής πρόκλησης για την ομάδα μας. Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι ένα επίτευγμα που ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη μπορούν να το επιτύχουν κάθε χρόνο. 32 ομάδες μόνο από όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο θα ζήσουν αυτή την εμπειρία. Οι πλείστες από αυτές είναι τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων.

Σε αυτή την ξεχωριστή ελίτ ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να δώσει το παρών του για τέταρτη φορά τα τελευταία 7 χρόνια. Για μια ομάδα που προέρχεται από μια μικρή χώρα όπως την Κύπρο, αυτή η συχνότητα παρουσίας είναι εξωπραγματική. Και όμως εμείς ως ΑΠΟΕΛ και κατ´επέκταση το κυπριακό ποδόσφαιρο μπορεί να τα καταφέρει.

Ο ΑΠΟΕΛίστας έχει δείξει στο πρόσφατο παρελθόν και τη δύναμη και την μεγαλοπρέπεια του. Το ίδιο πρέπει να πράξει και τώρα. Το ΓΣΠ πρέπει να γεμίσει με γαλαζοκίτρινο και πορτοκαλί χρώμα. Οι 21,000 που έσπρωξαν τον ΑΠΟΕΛ με Κοπεγχάγη, Βίσλα και Άαλμποργκ πρέπει να βρίσκονται και πάλι εκεί το βράδυ της Τετάρτης.

Η ομάδα με τις αγωνιστικές της δυνατότητες και η διοίκηση με την υποστήριξη της έχουν εκπληρώσει την πρώτη τους υπόσχεση. Η πρόκριση για τους ομίλους του UEFA Champions League θα κριθεί σε ένα ενενηντάλεπτο. Μέσα στη Λευκωσία.

Είναι τώρα και η ώρα του κόσμου, να εκφράσει με την βροντερή του παρουσία, την πίστη του προς την ομάδα. Θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο πάνω από 20,000 ΑΠΟΕΛίστες.

Σε τέτοια ιστορικά παιχνίδια η πίστη, η στήριξη, η υπομονή είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που μπορεί να προσθέσει ο κόσμος στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για πρόκριση.

Ας τους βοηθήσουμε όλοι μαζί για να χαρίσουμε στον ΑΠΟΕΛ άλλη μια ξεχωριστή επιτυχία. Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της πιο ένδοξης ομάδας στην Κύπρο.

Σας περιμένουμε.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!