Το μήνυμα του προέδρου

Με γραπτή δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα ο Πρόδρομος Πετρίδης στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα της χρονιάς. Τα όσα τονίζει έχουν τη δική τους σημασία με σημαντικότερο αυτή τη στιγμή το ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στο τέλος. Αναλυτικά η δήλωση:

Αδέρφια ΑΠΟΕΛιστες,

Βρισκόμαστε κοντά στο τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στον τελικό κυπέλλου, δηλαδή πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων του. Πολύ κοντά αλλά και πολύ μακριά αφού αν δεν προσέξουμε και αν δεν αποδείξουμε στην πράξη πόσο πεισμωμένοι,υπάρχει η πιθανότητα να τα χάσουμε όλα. Είναι αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψουμε αφού τα πάντα εξακολουθούν να εξαρτώνται από εμάς.

Η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ και του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος θα αποτελέσουν σπουδαία επιτεύγματα και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έγινε για να μπορέσουμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες να ανταποκριθούμε στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ γνωρίζει πολύ καλά την κουλτούρα του ΑΠΟΕΛίστα. Ξέρουμε ότι πολλοί περίμεναν διαφορετικά κάποια πράγματα στη φετινή χρονιά κάτι που συμμεριζόμαστε σε κάποιο βαθμό.

Πρέπει όμως να κατανοήσουν όλοι ότι δεν είναι ώρα για απολογισμό της χρονιάς. Αυτός μπορεί και πρέπει να γίνει σε λίγες εβδομάδες. Η ήττα από τον Απόλλωνα και ο τρόπος που ήρθε μας πίκρανε αλλά και πάλι δεν μπορούμε να μείνουμε κολλημένοι σε αυτήν.

Σε λίγες ώρες η ομάδα μας δίνει τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς. Όλοι οι συντελεστές του ΑΠΟΕΛ πρέπει να αναλογιστούν την κρισιμότητα του αγώνα αλλά και το τι προστάζει το καθήκον τους. Από πλευράς του κόσμου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και έχουν αναδειχθεί σωστά στην τελευταία ανακοίνωση του Παν.συ.φι.

ΑΠΟΕΛιστες, το μήνυμα είναι απλό. Στηρίξτε την ομάδα μας όπως μόνο εσείς ξέρετε και πάντα μέσα στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!