Το μεταγραφικό πλάνο

Ο κόσμος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας τις επόμενες ανακοινώσεις μετά από αυτήν του Τρισκόφσκι. Χτες επιβεβαιώθηκαν και επίσημα αυτά που ξέραμε εδώ και καιρό όσον αφορά τις ανανεώσεις και αποχωρήσεις συγκεκριμένων παικτών. Το ζητούμενο πλέον είναι η ποιοτική ενίσχυση της ομάδας έτσι ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί πιο δυνατή. Καθημερινά γράφονται και ακούγονται πολλά ονόματα καθώς και εκτιμήσεις όσον αφορά τις θέσεις και τον αριθμό των μεταγραφών   που θα γίνουν.

Τα δεδομένα σήμερα όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο είναι συγκεκριμένα και αφορούν τις θέσεις για τις οποίες ψάχνουμε παίκτες, το χρονικό διάστημα που πρέπει να γίνουν οι κινήσεις αυτές αλλά και συγκεκριμένα ονόματα που αξιολογούνται.

Είναι σημαντικό πρώτα από όλα να ξέρουν όσοι απαιτούν μεταγραφές με τη σέσουλα ότι το ΑΠΟΕΛ σήμερα μπορεί να πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές ξένων ή κοινοτικών. Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί στις τέσσερις όταν με το καλό καταφέρουμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον Μπρέσκα ο οποίος βρίσκεται στο ψάξιμο για τη νέα του ομάδα. Με αυτά τα δεδομένα και με βάση τις πιο σημαντικές ανάγκες όπως αυτές έχουν καθοριστεί από τον Γιοβάνοβιτς ψάχνουμε για ένα αριστερό μπακ, δυο επιθετικούς και ένα δεξιό χαφ. Παρόλο που δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν τρεις από τις πιο πάνω προσθήκες να ολοκληρωθούν με την έναρξη της προετοιμασίας.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ο Γκουστάβο Μαντούκα είναι ο παίκτης που ο προπονητής μας θεωρεί ως αντι Κοσόφσκι και πολλά παραπάνω και είναι για αυτό που έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του. Η περίπτωση θεωρείται δύσκολη αφού όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο αν δεν υπάρξουν καλύτερες επιλογές θα στραφεί προς την Κύπρο ένας παίκτης με φουλ συμμετοχές. Τόσο για την περίπτωση του αντι Κοσόφσκι όσο και για αυτές των επιθετικών ο Γιοβάνοβιτς αξιολογεί καθημερινά παίκτες αφού κρίνει ότι η διαρροή ονομάτων στις πλείστες περιπτώσεις οδηγεί σε ναυάγιο.

Η προτεραιότητα που έχει δοθεί για ενίσχυση στις πιο πάνω θέσεις αλλά και το ότι για αυτές θα απαιτηθεί το μεγαλύτερο μέρος του διαθέσιμου ποσού για μεταγραφές φρενάρει κάποιες άλλες περιπτώσεις. Η απόκτηση τερματοφύλακα για παράδειγμα δεν αποτελεί προτεραιότητα ούτε καν ακόμα ενός Κυπρίου και το ότι ο Μορφής δεν συμπεριλήφθηκε στα ονόματα αυτών που έφυγαν σημαίνει πολλά.

Επιπλέον και παρά τα διάφορα δημοσιεύματα δεν υπάρχει πλάνο για απόκτηση κεντρικού αμυντικού ή αμυντικού χαφ. Όσον αφορά τον Σικορά δεν υπάρχει διάθεση και σκέψεις αποδέσμευσης του. Μόνο εάν μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και με αφορμή τους πρώτους αγώνες δείξει ότι δεν μπορεί θα γίνουν σκέψεις, αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Πολωνό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!