Το σκεπτικό της απόκτησης Choco

Ο καταλληλότερος για να πει τους λόγους που επιλέγηκε ο Choco για τη θέση του δεξιού μπακ δεν είναι άλλος από τον Μαντούκα ο οποίος υπό την ιδιότητα του Διευθυντή Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ έκανε την πρώτη του μεταγραφική επιλογή. Σε ανάρτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο ΑΠΟΕΛ έψαχνε για ένα δεξιό οπισθοφύλακα. Ο Mario Sergio αγωνίστηκε σε πάρα πολλά παιχνίδια, μας έδωσε μεγάλη ασφάλεια σε αυτή την θέση ,όμως υπήρξε και πολλή καταπόνηση προς τον ποδοσφαιριστή στη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε . Το ρόστερ ήταν άδειο σε ότι αφορά σε μια εναλλακτική λύση στην συγκεκριμένη θέση.

Επιλέξαμε τον Guilerme De Souza για αυτή την θέση. Τον θεωρούμε μια πολύ καλή λύση. Είναι σε πολύ καλή ηλικία, διαθέτει ευρωπαϊκό διαβατήριο (Βουλγαρίας) και έπαιξε για 4 χρόνια στην Ludogorets. Πρόκειται για την κορυφαία ομάδα στην Βουλγαρία τα τελευταία χρόνια. Εκεί ο ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επίπεδο ομίλων Europa League και Champions League.

Έχω πάρει αρκετές πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή και έχω λάβει πολύ καλά σχόλια για το ταλέντο του. Είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή με μεγάλη προοπτική για το μέλλον. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και στο άμεσο μέλλον.

Ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνιζόταν τους τελευταίους 6 μήνες, όμως προπονείτο με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Βραζιλίας, την Santos FC. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή ήταν να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Ξεκινά ένα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του ΑΠΟΕΛ , έτσι θα είναι πλήρως έτοιμος για την περίοδο προετοιμασίας της ομάδας εκεί όπου θα χρειαστεί ουσιαστικά να προσαρμοστεί στις τακτικές του προπονητή  και στα χαρακτηριστικά των νέων του συμπαικτών.

Του εύχομαι κάθε επιτυχία και να κερδίσει πολλούς τίτλους με τον ΑΠΟΕΛ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!