Τρώγοντας έρχεται η όρεξη..

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο όλοι στον ΑΠΟΕΛ καλούνται να επικεντρωθούν στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και μετά να μας απασχολήσει η Σιαχτάρ. Ο αγώνας με τον Άρη θα είναι εύκολος μόνο εάν οι ποδοσφαιριστές παρουσιαστούν καλοί και σοβαροί αφού δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Ο Γιοβάνοβιτς αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στις εγχώριες υποχρεώσεις αλλά το ζητούμενο είναι όπως πάντα η νίκη. Νίκη που θα μας διατηρήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα περιμένουμε με ακόμα μεγαλύτερη άνεση το όπιο αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα στο Α. Παπαδόπουλος. Μετά το τεραστίων διαστάσεων rotation της περασμένης εβδομάδας σήμερα αναμένεται μια πιο ορθολογιστική επιλογή παικτών σε σχέση και με τον αγώνα της Τετάρτης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ολιβέιρα κάτι που σημαίνει ότι ο Ζόρζε θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα και το ερώτημα είναι αν θα προτιμηθεί και αυτή τη φορά ο Κακά. Ο Βραζιλιάνος έδειξε να του λείπουν παιχνίδια και σήμερα θα δούμε αν θα πάρει και πάλι θέση βασικού ή αν θα δούμε εκ νέου δοκιμές με τον Γιάχιτς για παράδειγμα στο κέντρο της άμυνας.

Η λογική λέει ότι Πουρσαίτίδης και Μποαβεντούρα θα επανέλθουν στα δυο άκρα έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ομοιογένεια και καλή λειτουργία στα άκρα, ενώ αν προτιμηθεί το 4-5-1 σημαίνει ότι ο Μαρσίνιο θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Αυτό που ίσως να απασχόλησε αυτές τις μέρες των Γιοβάνοβιτς είναι το αν θα αξιοποιήσει εκ νέου τον Σολάρι που πήγε καλά με τον Ολυμπιακό και για να συνεχίσει να ανεβαίνει χρειάζεται αγώνες. Ο Αργεντινός όμως χρειάζεται στηρίγματα για να μην χάνεται κάτι που σημαίνει να έχει δίπλα του παίκτες όπως ο Αλμέιδα και ο Τρισκόφσκι.

Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής μας έχει πληθώρα επιλογών από την μέση και μπροστά και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους καλύτερους των καλυτέρων. Ζητούμενο όπως πάντα το γρήγορο γκολ που θα βοηθήσει αλλά και να μην σταμάτησε σε αυτό (εάν έρθει) αφού οι ομάδες που έρχονται στο ΓΣΠ συνεχίζουν να αμύνονται μαζικά για να ρισκάρουν στα τελευταία λεπτά.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λεόντιος Τράττος. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!