Υπάρχει και η Αναγέννηση

Πιθανών κάποιοι να το ξέχασαν αλλά ο ΑΠΟΕΛ έχει αγώνα πρωταθλήματος σήμερα! Η χτεσινή κλήρωση και τα όσα έφερε επισκίασαν την Αναγέννηση και είναι με κόπο που κάποιοι ασχολούνται με το θέμα. Είναι όμως επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε μια ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα πέσει αμαχητί. Ο Γιοβάνοβιτς εντόπισε και προχτές ότι η ομάδα της Δερύνειας δεν χάνει εύκολα και παλεύει όλους τους αγώνες και εμείς θα προσθέταμε ότι το ενδεχόμενο να έχει πριμοδοτήθει δεν μπορεί να αποκλειστεί. Με αυτά τα δεδομένα οι παίκτες καλούνται να ξεχάσουν για λίγο τον Ρονάλτο και τον Μουρίνιο και να ασχοληθούν με τον Σπύρου και τον Αδάμου! Μετά τo μαζικό rotation που έγινε στον αγώνα με το Παραλίμνι τη Δευτέρα ο προπονητής έχει περισσότερες επιλογές από διαθέσιμους και ξεκούραστους παίκτες. Ο Μποαβεντούρα  είναι ο μοναδικός απών αφού η ίωση εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και το ζητούμενο πλέον είναι να προλάβει τον αγώνα με την Ομόνοια.

Στο Τάσος Μάρκου αναμένεται να δούμε το γνωστό σκηνικό με την Αναγέννηση να αμύνεται με 10 παίκτες στο μισό γήπεδο και να επιστρατεύει κάθε τρόπο προκειμένου να μη δεχτεί γκολ. Το ζητούμενο σε έναν ακόμα αγώνα θα είναι να βρούμε τον τρόπο να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε γκολ. Υπομονή, επιμονή και συγκέντρωση είναι τα στοιχεία που θα βοηθήσουν να συνεχιστεί το σερί νικών το οποίο έχουμε τρομερή ανάγκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Ο κόσμος θα είναι και αυτή τη φορά στο πλευρό των ποδοσφαιριστών για να τους σπρώξει στη νίκη και όλοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουμε να χτίσουμε εκ νέου στη δυναμική που έφερε η πρόκριση επί της Λυών.`

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!