Χορηγία Τράπεζας Κύπρου

Έγινε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου όπου παρουσιάστηκε η συνεργασία του ΑΠΟΕΛ και της Τράπεζας Κύπρου. Η συνεργασία αφορά την προβολή του λογότυπου της τράπεζας στο μπροστινό μέρος της φανέλας του ΑΠΟΕΛ στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Το ποσό σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ανέρχεται στις 300 χιλιάδες ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού το ποσό θα είναι γύρω στις 200 χιλιάδες.

Δηλώσεις Πρόδρομου Πετρίδη:

Τρέξαμε το συγκεκριμένο θέμα με πολύ γρήγορους ρυθμούς ενόψει και του αγώνα της Τρίτης. Η συγκεκριμένη χορηγία αφορά τους ευρωπαϊκούς αγώνας και έπρεπε να ανακοινώσουμε το χορηγό πριν εμφανιστεί για πρώτη φορά. Θέλω να τονίσω αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που η μεγαλύτερη τράπεζα στην Κύπρο χορηγεί τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Μας τιμά ιδιαίτερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Τράπεζας Κύπρου. Ελπίζω να ταξιδέψουμε την Τράπεζα Κύπρου καλύτερα από ότι ταξίδεψε μόνη της στην Ευρώπη -χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ. Δεν ήταν τόσο εύκολο να βρούμε χορηγία του ύψους που έχουμε βρει και το θεωρούμε μεγάλη επιτυχία.

Δηλώσεις Μιχάλη Περσιάνη (Τράπεζα Κύπρου):

“Η διαπραγμάτευσή μας ήταν σύντομη, αλλά δεν ήταν εύκολη. Μπήκαμε σε πολλές λεπτομέρειες. Δεν είναι μια απλή συμφωνία, δεν ειναι καν μόνο μια διαφημιστική συμφωνία. Είναι μια εμπορική συμφωνία από την οποία η τράπεζα θα αποκομίσει κέρδη. Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ ήταν λεπτομερής και η στάση των ανθρώπων του μας ενέπνευσε να μπούμε σε μια συνεργασία.

Δηλώσεις Χαράλαμπου Μπρούντζου:

Η συνεργασία με την Τράπεζα έρχεται να προστεθεί σε άλλες συνεργασίες, όπως εκείνη με CytaVision για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Θέλουμε να απαλείψουμε από το λεξιλόγιό μας την λέξη χορηγία γιατί πρόκειται για συνεργασίες από τις οποίες οι συνεργάτες μας αποκομίζουν μεγαλύτερο όφελος από το χρηματικό όφελος που λαμβάνουμε εμείς. Αυτή η συνεργασία θα είναι πολυεπίπεδη. Το ΑΠΟΕΛ δείχνει την εμπιστοσύνη του προς το Κυπριακό Τραπεζικό σύστημα και την Τράπεζα Κύπρου συγκεκριμένα. Μην ξεχνάμε πως το ΑΠΟΕΛ είναι μέτοχος της Τράπεζας Κύπρου και αν πετύχει η Τράπεζα Κύπρου θα έχει όφελος και το ΑΠΟΕΛ. Είναι και ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι η Τράπεζα Κύπρου στέκεται στα πόδια της και είμαστε περήφανοι που μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα για την Κύπρο. Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο. Αφορά και Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζουμε να είναι απλά η αρχή για μελλοντική συνεργασία.

bank of cyprus

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!