Χωρίς απρόοπτα

Η σημερινή διαδικαστικού χαρακτήρα προπόνηση δεν επιφύλαξε κάποιο απρόοπτο και η ανακοίνωση της αποστολής περιλαμβάνει τους γνωστούς παίκτες. Ο Καρλάο είναι μέσα αλλά οι εκτιμήσεις τον θέλουν να μένει στον πάγκο λόγω της μεγάλης αποχής του. Εκτός έμειναν όλοι όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και ήταν δεδομένη η απουσία τους. Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους:

Pardo, Χιώτης, Sergio, Ασσιώτης, Riise, Αντωνιάδης, Amorin, Kaka, Carlao, Χριστοφίδης, Morais,Lanig, Αρτυματάς, Gomes, Χαραλαμπίδης, Nafiu, Εφραίμ, Παπαφώτης, DeVincenti, Sheridan,Djebbour, Σωτηρίου.

Σε ανακοίνωση αναφορικά με τα διαδικαστικά του αυριανού αγώνα αναφέρονται τα εξής:

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε άτομα άνω των 65 ετών καθώς και σε παιδιά κάτω των 12 ετών, τα οποία συνοδεύονται από τις μητέρες τους. Επίσης επιτρέπονται άτομα με τροχοκάθισμα, συνοδευόμενα από ένα άτομο.

Όσοι θα έρθουν στο στάδιο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τα δυτικά ταμεία, χωρίς οποιοδήποτε κόστος. Οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να εισέλθουν με την κάρτα τους. Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας ανεξαρτήτως του για ποια κερκίδα έχει εκδωθεί η κάρτα τους (Ανατολική, Νότια, Δυτική άνω και Δυτική κάτω), μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να εισέλθουν από τις δυτικές εισόδους και να πάρουν θέση είτε στο κάτω είτε στο άνω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο δεν ισχύει η ταξιθεσία.

Οι είσοδοι του σταδίου ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 14:30.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!