Ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί

Δεν μπορούσε να τελειώσει με χειρότερο τρόπο η φετινή χρονιά για το ΑΠΟΕΛ όσον αφορά το πρωτάθλημα. Από χτες οι χιλιάδες οπαδοί μας προσπαθούν να κρυφτούν αφού νιώθουν ντροπή για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. Όλοι ξέραμε ότι κάποτε θα κατακτούσε το πρωτάθλημα η ομόνοια. Αποτρέψαμε κάτι τέτοιο πέρσι αλλά φέτος ο εθνικός εργολάβος και η ομάδα του ήταν πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Αυτό που δεν περίμενε κανένας και που πληγώνει είναι ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν οι τρεις συνεχόμενες ήττες. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι και στους τρεις αυτούς αγώνες το ΑΠΟΕΛ έδειξε να μην μπορεί να κάνει ούτε τα πιο στοιχειώδη πράγματα προκειμένου να αποφύγει την ήττα. Στο τελευταίο  μάλιστα αγώνα τα πράγματα ήταν δραματικά αφού οι παίκτες έδειχναν να κάνουν αγγαρεία.

Και όλα αυτά ενώ η τεχνική ηγεσία δήλωνε ότι θέλουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα έτσι ώστε να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση αλλά και να φανούμε αντάξιοι του ονόματος της ομάδας μας. Αντί αυτού οι απανταχού ομονοιάτες ευγνωμονούν το ΑΠΟΕΛ που ξεσκίστηκε στους υπόλοιπους αγώνες και έχασε εύκολα στους μεταξύ μας αγώνες. Είναι για αυτό που κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τη λύπη και θυμό τους και ξεσπούν στους τοίχους του Αρχάγγελο με συνθήματα που μόνο χειρότερα μπορούν να κάνουν τα πράγματα.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Οι τελευταίοι που φταίνε για τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας είναι οι οπαδοί μας, οι οποίοι όμως δεν πρέπει να δίνουν αφορμές στον οποιονδήποτε επιχειρεί να μεταθέσει αλλού το βάρος των ευθυνών. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές διοίκηση και τεχνική ηγεσία απέτυχαν να κάνουν σειρά πραγμάτων που αν γινόντουσαν τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του εφυσηχάστηκαν σε εγκληματικό βαθμό και σε όλους τους τομείς με σημαντικότερο το επικοινωνιακό κομμάτι. Ίσως κάποιοι να θεώρησαν ότι εκτελούν χρέη διαχείρισης κεφαλαίων σε επενδυτική τράπεζα, αντί του ότι είναι απλά μέλη ενός συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του υπερεκτίμησε τις δυνάμεις και δυνατότητες του ρόστερ μας και σε συνδυασμό με τα αυστηρά κριτήρια που θέτει για μεταγραφές κατέληξε να διαχειρίζεται μια ομάδα σωματικά και ψυχικά νεκρή. Πρόβλημα που ζούμε και ελπίζουμε να μην επηρεάσει και στον τελικό κυπέλλου είναι το κρυφτούλι που παίζουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία με τους παίκτες των οποίων σε λίγες μέρες τελειώνουν τα συμβόλαια αλλά δεν θα ανανεωθούν.

Οι παίκτες έχουν το δικό τους μερίδιο ευθυνών το οποίο θεωρούμε το μικρότερο έστω και αν έδειξαν να αγωνίζονται με το απαιτούμενο πάθος όποτε αυτοί ήθελαν. Κάποιοι ίσως να έκλεισαν τον κύκλο τους στην ομάδα, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες. Ότι και αν συμβαίνει και με δεδομένη την απίστευτη κούραση ιδιαίτερα αυτών που ήταν και πέρσι στην ομάδα χρειάζεται να δείξουν αν σημαίνει κάτι για αυτούς η κατάκτηση του κυπέλλου.

AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0′,’width’,’300′,’height’,’250′,’src’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash’,’movie’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′ ); //end AC code

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!