Ανοίγει το παράθυρο ενίσχυσης

Η επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της 14ης Ιουλίου και όχι μόνο. Ο απολογισμός των πεπραγμένων στην Πολωνία δημιουργεί κάποια ερωτηματικά για το βαθμό ετοιμότητας του ΑΠΟΕΛ ενόψει του 2ουπροκριματικού και το όλο θέμα θα απασχολήσει τους υπεύθυνους. Πέραν της ετοιμότητας όμως κάθε παίκτη ξεχωριστά και της ομάδας γενικότερα, το κεφάλαιο περαιτέρω ενίσχυσης φαίνεται ότι θα τεθεί εκ νέου.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα μας έχει περιθώριο για πραγματοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής με τη διοίκηση να είναι διαθετημένη να δαπανήσει ένα λογικό ποσό εφόσον οι Μαντούκα και Πασιένσια το κρίνουν αναγκαίο. Προπονητής και τεχνικός διευθυντής είδαν το τελευταία 15νθήμερο πως λειτουργεί η ομάδα και γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε αν και σε ποιες θέσεις έχουμε πρόβλημα.

Το κατά πόσο έχουν καταλήξει σε κάποια απόφαση ή αν θα περιμένουν και τους αγώνες με τη Βάρνταρ προκειμένου να εισηγηθούν την απόκτηση κάποιου παίκτη είναι κάτι που θα διαφανεί άμεσα. Στη σημερινή συνάντηση διοίκησης με την τεχνική ηγεσία και τον διευθυντή ποδοσφαίρου αναμένεται να συζητηθούν όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Όσον αφορά τον Κοντίνα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πρόβλημα τραυματισμού του. Λογικά αν είναι κάτι που χρίζει διερεύνησης σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Πάντως η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει τον Ισπανό να μην έχει προσαρμοστεί καθόλου αλλά και να μην τίθεται θέμα αποχώρησης του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!