Αν γίνει κοινοτικός είναι κελεπούρι;

Προσπαθούμε εδώ κα μέρες να κατανοήσουμε τη λογική πίσω από την επιμονή των υπευθύνων για παραμονή του 34χρονου Κακά στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε! Η διοίκηση διέρρευσε πριν αρκετές μέρες ότι ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στην ομάδα μόνο αν αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τις απορίες ή ακόμα και ανησυχίες των οπαδών μας. Ούτε και αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει καλή δικαιολογία αφού ακόμα και οι θέσεις των κοινοτικών είναι περιορισμένες και χρήσιμες. Η εντύπωση που επικρατεί και δεν μπορεί εύκολα κανένας Μαντούκα να την αλλάξει είναι πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να ψάξει για κάτι καλύτερο. Οφείλει για να είμαστε πιο σωστοί να βρει έναν αμυντικό ο οποίος ηλικιακά και βάση αγωνιστικού προφίλ να μπορεί να δώσει ποιοτικότερες λύσεις.

Ούτε η δικαιολογία ότι ο Κακά θα παραμείνει με μειωμένες απολαβές που θα κυμαίνονται γύρω στις 120 χιλιάδες ευρώ είναι πειστική, αφού ο ΑΠΟΕΛ θα έπρεπε με τα ίδια λεφτά να μπορεί να φέρει στην ομάδα έναν ξένο ή κοινοτικό με καλύτερη προοπτική.

Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά την παράμετρο ομοιογένειας ενόψει των καθοριστικών προκριματικών αλλά ποιος αισθάνεται ότι τόσο σε αυτούς αλλά και στη συνέχεια ο Κακά θα ανταποκριθεί αν κληθεί να αγωνιστεί;

Δεν μπορούμε επίσης να μην αναφέρουμε ότι στην μεταγραφική πιάτσα η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού θεωρείται από τις πιο εύκολες θέσεις λόγω των πάρα πολλών επιλογών που υπάρχουν. Ας μην το κάνουμε δύσκολο και αυτό στον ΑΠΟΕΛ!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!