ΑΠΟΕΛ Vs Ακρίτας Χλώρακας 9-1

Η δυναμικότητα του Ακρίτα και η σοβαρότητα που έδειξε ο ΑΠΟΕΛ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έφεραν την εύκολη πρόκριση με το πελώριο 9-1 επί του Ακρίτα ο οποίος είχε παθητικό ρόλο σε όλη της διάρκεια του αγώνα. Μετά το στραπάτσο της Κυριακής έγινε το αναμενόμενο αφού οι παίκτες επέλεξαν να παρουσιαστούν σοβαροί και ιδιαίτερα αποτελεσματικοί ενώ ρόλο έπαιξε και το ότι ο αντίπαλος επέλεξε να ξεκουράσει παίκτες θεωρώντας χαμένο τον αγώνα. Παρόλο που ο αγώνας δεν προσφέρεται για σοβαρά συμπεράσματα αξίζει να σχολιάσουμε τα εξής:

– O Μποαβεντούρα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του αφού έκανα πολλά σπριντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέτυχε και ένα τέρμα.

– Ο Ατόρνο αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και ήταν αρκετά κινητικός και πέρα από τα 3 τέρματα που πέτυχε ήταν μέσα στις φάσεις. Κατάφερε να συνδυαστεί σωστά με τους υπόλοιπους και παρά το ότι είναι λύση ανάγκης έστειλε θετικά μηνύματα.

– Για τον Χιώτη το ζητούμενο ήταν να πάρει χρόνο συμμετοχής για ξεμούδιασμα και τίποτα περισσότερο αφού δεν υπήρχε περίπτωση να πιεστεί από τον αντίπαλο.

– Ο Μοράις συνδύασε την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα με δυο τέρματα και επιβεβαίωσε ακόμα και σε αυτό τον αγώνα ότι είναι απαραίτητος. Πότε λήγει το συμβόλαιο του;

ΑΠΟΕΛΧιώτης, Κακά, Ολιβέϊρα, Μποαβεντούρα, Σολωμού, Μοράις, Πίντο (46′ Σατσιάς), Μαρσίνιο, Μαντούκα (62′ Αλεξάνδρου), Ατόρνο, Τρισκόφσκι (66′ Χαραλαμπίδης).

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!