Από το ΑΠΟΕΛ εξαρτώνται όλα

Η προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας μας για τον πρώτο αγώνα των play offs εναντίον της ΑΕΛ. Μέσα από αυτή την προπόνηση θα διαφανεί κατά πόσο μπορούν να υπολογίζονται οι Ηλία και Φλορέα οι οποίοι κληρονόμησαν κάποια προβλήματα από τον τελευταίο αγώνα κυπέλλου. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα και προετοιμάζονται κατάλληλα έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις δυσκολίες. Δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όποτε πάμε στο Τσιρείο για να αντιμετωπίσουμε τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης εναντίον μας δίνει τα πάντα. Παρά το ότι είναι αναπόφευκτο να υπάρχει και η σκέψη στο τι θα γίνει στον άλλο αγώνα, είναι σημαντικό να υιοθετήσουν όλοι τη φιλοσοφία του Γιοβάνοβιτς την οποία μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές του. Φιλοσοφία που λεει ότι από το ΑΠΟΕΛ εξαρτώνται τα πάντα, έστω και αν κάποια αποτελέσματα ανοίξουν το δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον αγωνιστικό τομέα η παρουσία σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών δίνει τη δυνατότητα στη τεχνική ηγεσία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Μετά από καιρό στη διάθεση του προπονητή βρίσκονται ταυτοχρόνως οι Μιροσάβλιεβιτς, Ονουάτσι και Ζεβλάκοφ γεγονός που μαζί με την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο τελευταίοι ίσως να δημιουργεί κάποια διλήμματα.

Αναμένεται να προτιμηθεί η διάταξη 4-5-1 αφού η πληρότητα και σωστή λειτουργία της ομάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής αποτελεί το πιο ισχυρό μας όπλο. Με αυτά το δεδομένο οι Μοραίς και Μιχαήλ θεωρούνται οι δυο σίγουροι για το κέντρο έχοντας στα άκρα τους Κοσόφσκι και Αλεξάνδρου. Ο Πίντο θέτει επίσης γερή υποψηφιότητα αφού έδειξε να μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του δημιουργού στη μεσαία γραμμή.

Στην κορυφή υπάρχει το δίλημμα που έχουμε προαναφέρει με τον Ονουάτσι να θεωρείται λόγω αντιπάλου η πιο πιθανή επιλογή, αλλά με τον Γιοβάνοβιτς να επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις όλα τα πιο πάνω είναι εικασίες.

Βαρόμετρο ο κόσμος
Με την ΑΕΛ να μην έχει ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα και να σκέφτεται περισσότερο το κύπελλο, ο κόσμος μας μπορεί και πρέπει να παίξει το δικό του ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Είναι γνωστή η διστακτικότητα κάποιων να ταξιδεύουν στη Λεμεσό άλλα όσοι δώσουν το παρών τους θα πρέπει να κερδίσουν την μάχη της κερκίδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!