Βαρόμετρο η μεσοεπιθετική λειτουργία

Ο Πασιένσια έχει καταλήξει στο πλάνο του και σε λίγο θα ξέρουμε και εμείς με ποιους 11 θα επιχειρήσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο στόχος με βάση τα όσα είπε και στη χτεσινή διάσκεψη είναι να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ διαφορετικά από ότι στους προηγούμενους αγώνες. Αυτό σημαίνει μια ομάδα που θα μπορέσει να οργανωθεί με ορθόδοξο τρόπο και που θα είναι εξαργυρώσει την υπεροχή τους με το ζητούμενο που είναι το γκολ.

Τα ερωτηματικά που στο μυαλό του Πορτογάλου απαντήθηκαν αφορούν δυο θέσεις, αυτήν στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Για την μεν πρώτη η εκτίμηση μας είναι πως ο Αντωνιάδης έχει προβάδισμα έναντι του Αλεξάνδρου αφού θα είναι ο τρίτος αγώνας μετά τον τραυματισμό του και οφείλει να είναι πολύ καλύτερος από τους πρώτους δυο.

Για τη θέση στο δεξί άκρο οι επιλογές αφορούν τους Χαραλαμπίδη και Βάντερ με τον Βραζιλιάνο να προπονείται κανονικά εδώ και λίγες μέρες αλλά να μην θεωρείται 100% έτοιμος, γεγονός που σπρώχνει προς τη λύση του πρώτου.

Η ουσιαστική διαφορά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα αναμένεται να είναι η συμπερίληψη του Στίλιτς στο αρχικό σχήμα σε ρόλο συνδετικού κρίκου μεσαίας και επιθετικής γραμμής. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιτεθεί από τον κεντρικό άξονα και με την μπάλα κάτω και η παρουσία του Βόσνιου πρέπει να είναι καταλυτική.

Ο Πασιένσια αναμένεται να εμπιστευτεί και αυτή τη φορά τον Λεάλ στην κορυφή της επίθεσης με τον Ντε Βινσέτι στήριγμα από τα αριστερά ενώ οι Μακρίδης και Μοράις θα επωμιστούν ρόλο αναχαίτισης των αντεπιθέσεων της Αστάνα.

Τέλος οι Σέρτζιο, Αστίθ και Καρλάο έχουν κρατημένες θέσεις μπροστά από τον Βάτερμαν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!