Βαρόμετρο το οικονομικό

Η θέληση για ποιοτική ενίσχυση είναι δεδομένη και σίγουρα απαραίτητη για να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τον τεράστιο στόχο για κατάκτηση δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Θέληση που σε χρόνο ρεκόρ επιβεβαιώνει όσους πιστεύουν ότι τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ίσως δυσκολέψουν την προσπάθεια αυτή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει στη διοίκηση τη σχετική λίστα με τους παίκτες που επιθυμεί να ενταχθούν στην ομάδα μας, την οποία σε κάποιες περιπτώσεις διαφοροποιεί αναλόγως των δεκάδων παικτών που του προτείνονται καθημερινά.

Η διοίκηση όπως έχουμε γράψει ξανά βρίσκεται μια ανάσα από το να ανακοινώσει τη δεύτερη μεταγραφή αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού (αγωνίζεται στην Πορτογαλία) από την μια αλλά και διάφορα άλλα θέματα καθυστερούν την οριστική κατάληξη της υπόθεσης. Η σημερινή μέρα θεωρείται σημαντική αφού όπως όλα δείχνουν θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά το όλο θέμα.

Η στάση της διοίκησης και οι ελεγχόμενες διαρροές πάντως φέρνουν στο προσκήνιο την κόντρα μεταξύ των αθλητικών ιστοσελίδων με το μεν 24sports.com.cy να επιμένει ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από την πραγματοποίηση της μεταγραφής και το δε kerkida.net να ισχυρίζεται ότι όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο να είναι εκτός πραγματικότητας. Η αλήθεια όπως έχουμε ήδη αναφέρει βρίσκεται κάπου στη μέση αφού η όποια καθυστέρηση προκύπτει οφείλεται ουσιαστικά στην οικονομική διαφορά που υπάρχει με κάποιους παίκτες.

Με αφορμή όμως το σκηνικό που προδιαγράφεται είναι σημαντικό να αφιερώσει λίγο χρόνο ο πρόεδρος με τους στενούς συνεργάτες του και να αποφασίσουν ποιος θα αναπληρώσει το κενό του Τάκη Αντωνίου. Είναι φανερό ότι κανένα από τα νυν μέλη του συμβουλίου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του υπεύθυνου επικοινωνίας, ενώ το να μπορέσει να ελεγχθεί η ανούσια κόντρα μεταξύ αποελιστών αθλητικογράφων για μεταγραφικά θέματα είναι κάτι που επιβάλλεται να γίνει.

____________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΙΣ 29/05/09

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!