Γιoβάνοβιτς: Ξεχωριστή χρονιά, απολαύστε την

«Σίγουρα δεν μας αρέσουν οι ήττες αλλά αν λάβουμε υπόψη τη δυναμικότητα των ομάδων τότε αντιλαμβάνεστε τι κατορθώσαμε. Όταν ζήσουμε και τα παιχνίδια στους 16 τότε θα καταλάβουμε και το μέγεθος της επιτυχίας φέτος στην Ευρώπη. Δεν έχει προηγούμενο η επιτυχία και μακάρι στο μέλλον να υπάρχουν παρόμοιες επιτυχίες. Όταν βλέπουμε πως αντίπαλοι σαν την σημερινή με τέτοια ποιότητα και δυναμική δεν προχωρεί στους 16, τότε φαντάζεστε όλοι πόσα μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές. Είχαμε αυτοπεποίθηση που προήλθε από τη συμμετοχή μας από την πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενισχύθηκε φέτος  με τα προκριματικά, με τα αρχικά αποτελέσματα και από κει και πέρα γίναμε μια ομάδα που ήξερε και τα θετικά της και τις αδυναμίες της. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέραμε όμως πως κάθε αντίπαλος θα κάνει το παιχνίδι του και έπρεπε να βρούμε ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε κάποια λάθη. Είμαστε πολύ συγκροτημένη ως ομάδα και ξέραμε τι κάναμε στο γήπεδο, σ’ όλα τα παιχνίδια.Δεν ήταν τυχαία τα αποτέλεσματά μας. Ήταν η πρώτη μας ήττα κόντρα σε ομάδες με μεγάλο βεληνεκές. Ήμασταν σοβαροί, με καλή οργάνωση, πιστεύαμε στους εαυτούς μας πως μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Βάλαμε ψηλά τον πήχη και για εμάς και για τις επόμενες γενιές. Πετύχαμε κάτι ίσως περισσότερο από αυτό που ήταν φυσικό να περιμένουμε. Είναι ξεχωριστή η φετινή χρονιά και πρέπει όλοι να την απολαύσουν στο ακέραιο».

Για τα καπνογόνα: «Δεν ήταν ευχάριστο. Ο κόσμος παίζει σπουδαίο ρόλο στην ομάδα. Έχουμε τεράστια βοήθεια και στο ΓΣΠ αλλά και στα εκτός έδρας. Πάντα είναι μαζί μας και μας δίνει δύναμη. Πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να γίνονται όλα αυτά. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η κορυφαία διοργάνωση. Κάναμε κάτι απίστευτο. Όλα τα μάτια του κόσμου είναι πάνω σε μας. Τέτοιες ενέργειες είναι ξεπερασμένες σε αυτό επίπεδο. Δεν χρειάζονται αυτά. Δεν μας βοηθάνε. Ότι κάναμε ήμασταν παράδειγμα. Όταν αλλάζεις επίπεδο πρέπει να προσέχεις την παραμικρή λεπτομέρεια».

Για την κλήρωση: «Παίζει σπουδαιότατο ρόλο για μας. Υπάρχουν ομάδες που μας αρέσει να τις βλέπω αλλά δεν θέλω να είμαι αντίπαλος. Ευχαριστώ τους παίκτες., Μόνο εγώ ξέρω τι έκαναν και είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε και την άνοιξη στην Ευρώπη. Έχουμε δύο παιχνίδια».

Match Report ΑΠΟΕΛ Vs Shakhtar

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!