Δεδομένη η επανεκλογή Ερωτοκρίτου

Εδώ και μέρες ακούστηκαν πολλά όσον αφορά την πιθανότητα ουσιαστικής αλλαγής στα διοικητικά δρώμενα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Όπως αναφέραμε ξανά από την επόμενη του τελικού άρχισε ένας οργασμός συναντήσεων και παρασκηνιακών διεργασιών ανάμεσα σε διάφορους παράγοντες με στόχο να διασφαλίσουν όλοι ότι η επόμενη μέρα θα είναι αυτή που οι ίδιοι θεωρούν σωστοί. Ο Ερωτοκρίτου και οι στενοί συνεργάτες του παρουσιάζονται ακόμα και σήμερα θετικοί ως προς τη συμμετοχή οποιοδήποτε στη διοίκηση νοουμένου ότι αυτός θα ενσωματωθεί στο δικό τους συμβούλιο και θα τύχει της σχετικής έγκρισης. Το δεύτερο απαιτούμενο ήταν η αιτία που κόπηκε ο Ζιβανάρης, όχι όμως ο Πετρίδης.

Όσον αφορά την περίπτωση Βάσσου Ηλιάδη το γεγονός ότι δεν διαψεύδει τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για ενδιαφέρον από πλευράς του για δημιουργία ενός συνδυασμού, αποδεικνύει ότι κάτι τέτοιο ίσως και να περνά από το μυαλό του. Είναι γνωστό ότι ο ίδιος αλλά και η αδερφή του αποχώρησαν προ μηνών από το συμβούλιο κάτω από τις χειρότερες συνθήκες αλλά και το ότι οι σχέσεις του με τους νυν είναι κάτι περισσότερο από ψυχρές.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Όποιες και αν είναι οι σκέψεις του πρώην παράγοντα το γεγονός ότι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έχει πάρει ήδη τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα αναμένεται να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέσα στον κυκεώνα των τελευταίων ημερών στόχος ήταν να εξασφαλιστεί και η υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μεγαλομετόχων κάτι που επιτεύχθηκε.

Η δεδομένη υποστήριξη του Πετρίδη στον Φοίβο Ερωτοκρίτου παίζει καταλυτικό ρόλο αφού ήταν ο μόνος που υπό προϋποθέσεις ίσως μπορούσε να δημιουργήσει μια δυναμική σε οποιονδήποτε συνδυασμό.

Πολύ κακό για το τίποτα ουσιαστικά αφού ούτε καν κλεφτοπόλεμος δεν διεξάγεται αυτή τη στιγμή αφού η διοίκηση Ερωτοκρίτου θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και θα τελεί υπό επιτήρηση. Παράλληλα αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα ποιοι εκ των Ανδρέα Χατζηκυριάκου, Γιάννου Πανταζή και Κωνσταντίνου Προδρόμου θα ενισχύσουν το νυν συμβούλιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!