Δεν αρκεί ο Κετσπάγια!

Ασφαλώς και ο προπονητής μας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα αλλά και να έχουμε μια καλή πορεία στους ομίλους του Europa League. Η προσωπικότητα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι τέτοια που πολλές φορές υπερκαλύπτει άλλες πτυχές που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλει μια ομάδα. Χρειάζεται προσοχή όμως αφού στην τελική είναι η απόδοση των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο που καθορίζει τα αποτελέσματα.

Ενόψει του πρώτου ντέρμπι της φετινής χρονιάς γίνεται μεγάλη κουβέντα για το ότι πρόκειται για τους αγώνες που εξιτάρουν τον Τιμούρ. Ο προπονητής μας θέλει να δώσει το δικό του στίγμα απέναντι στους μάντηες ξέρει όμως ότι είναι οι παίκτες που θα πρέπει να κάνουν πράξη το πλάνο για διπλό μέσα στο ΓΣΖ.

Πέραν της θέλησης και αποφασιστικότητας για κατάκτηση του πρωταθλήματος που πρέπει να έχουν προπονητές και παίκτες θα χρειαστεί και σταθεροποίηση της απόδοσης σε ψηλά επίπεδα. Ο κάθε παίκτης ξεχωριστά αλλά και σε ομαδικό επίπεδο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί. Οι δυο πρώτοι αγώνες ανέδειξαν κάποια θετικά στοιχεία αλλά και αρνητικά που αφορούν κυρίως την μεσοαμυντική λειτουργία για την ευκολία με την οποία γίνονται λάθη.

Αρχίζοντας από τον αγώνα με την Αεκ οι παίκτες πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν σωστά στο διπλό ταμπλό υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Europa League, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει την κορυφή και τα κεκτημένα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!