Δυστυχώς μας ενδιαφέρει

Όποιος ισχυριστεί ότι δεν θα στρέψει την προσοχή του στον μεσημεριανό αγώνα ομόνοια-ανόρθωση κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ψεύτης ή αδαής. Η έξι βαθμοί διαφοράς που μας χωρίζουν από την ομάδα του Κάκου και κυρίως τα δεδομένα στις δυο ομάδες κάνουν αναγκαία την απώλεια βαθμών σήμερα για τους πρωτοπόρους. Η Ανόρθωση δεν χάνει βαθμούς εύκολα ενώ δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και έρχεται στο ΓΣΠ να αντιμετωπίσει το παράρτημα που θέλει βαθμούς για να μπορέσει να διεκδικήσει την 3η θέση. Είναι κατάντια για τους περήφανους οπαδούς μας να εξαρτόμαστε από το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ για να μειωθεί η διαφορά αλλά είναι αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα. Πρέπει να την αποδεχτούμε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Εννοείται πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο σημερινό αγώνα εμείς πρέπει να κερδίσουμε αύριο τον Ολυμπιακό. Επειδή η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι καλή από καμία άποψη θα ήταν καλά να πάμε ΓΣΠ με μια καλή εξέλιξη αλλά θα πρέπει να κουμαντάρουμε και στο αρνητικό σενάριο όπου η ανόρθωση περάσει αλώβητη.

Οι παίκτες είναι αυτοί που θα μας βγάλουν από την κρίση με την απόδοση τους και ένα σερί νικών που χρειαζόμαστε. Η κατάσταση είναι δύσκολη από κάθε άποψη αφού πλέον έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη πολλών τόσο προς διοίκηση όσο και προς τεχνική ηγεσία. Ο Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που πρέπει για τελευταία φορά να επιχειρήσει να συσπειρώσει και να εμπνεύσει τους παίκτες του και να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ.

Προς το παρών όλοι στις 2:30 θα καρφωθούν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους…

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!