Είναι ο αγώνας της χρονιάς;

Η αλήθεια είναι ότι κάποια πράγματα δίνουν την εντύπωση ότι δεν είμαστε προσανατολισμένοι και συγκεντρωμένοι στο βαθμό που πρέπει στον αγώνα της χρονιάς. Για τους εντελώς αποπροσανατολισμένους ο αγώνας της χρονιάς δεν είναι αυτός με την Ρεάλ αλλά αυτός με το ποδοσφαιρικού παράρτημα του ακελ! Λίγο η έγνοια του κόσμου να εξασφαλίσει εισιτήριο για τον ευρωπαϊκό αγώνα, λίγο η προσμονή για τον ίδιο τον αγώνα της 27ης Μαρτίου, δίνουν την εντύπωση ότι παίρνουμε τον αγώνα με την Ομόνοια στα χαλαρά. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά σημαντική από κάθε άποψη. Και αυτό γιατί θα κρίνει την τελική κατάταξη των ομάδων ενόψει των play offs αλλά και γιατί τα αποτελέσματα της θα στείλουν πολλαπλά μηνύματα για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο κάθε επίδοξος πρωταθλητής.

Με αυτά τα δεδομένα και επειδή τα πάντα εξαρτώνται από τον ΑΠΟΕΛ η ομάδα μας καλείται να κερδίσει τον μισητό μας αντίπαλο. Ασφαλώς και αντέχουμε την ισοπαλία αλλά κάποιος θα πρέπει να αντιληφθεί τα οφέλη της νίκης που δεν μπορούν να θεωρηθούν απλά οι τρεις βαθμοί. Η σημασία του αγώνα αποτυπώνεται και διαφορετικά. Στο ενδεχόμενο ήττας η διαφορά από Αελ και Ομόνοια θα ανοίξει και θα μας στείλει στα play offs με σημαντικό βαθμολογικό και ψυχολογικό μειονέκτημα.

Είναι ξεκάθαρο στα μάτια των οπαδών μας ότι Αελ και Ομόνοια απολαμβάνουν ένα μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα εκμεταλλευόμενες τον προσανατολισμό όλων μας στην απίστευτη πορεία στο Champions League.  Η πορεία αυτή σε λίγες μέρες θα τελειώσει και τώρα είναι η στιγμή να επικεντρωθούμε ψυχή και σώματι στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Για να θυμούνται οι παλιοί..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!