Επικράτησε η λογική έστω και την υστάτη

Έστω και με καθυστέρηση ο Κεραυνός αλλά και η ΚΟΚ κατάλαβαν τη λογική του αιτήματος της ομάδας και συναίνεσαν στο να οριστεί ο ημιτελικός κυπέλλου στις 16 Φεβρουαρίου. Όπως γράψαμε από ψες τα δυο σωματεία εξέδωσαν σήμερα κοινή ανακοίνωση με την οποία επιχειρούν να δικαιολογήσουν την αρχική αρνητική θέση της ΚΟΚ ενώ παρουσιάζονται και «ερωτευμένα» με αφορμή και τη 14η Φεβρουαρίου. Είναι με ευχαρίστηση που είδαμε τον Πάρη Παπαέλληνα να εμφανίζεται από το πουθενά και να αναλαμβάνει τις ευθύνες και είμαστε σίγουροι ότι αν υπήρχε από την αρχή προνοητικότητα και καλή θέληση θα αποφεύγονταν οι οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις.

Η κοινή ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και Κεραυνού αναφέρει τα ακόλουθα:

«Τα Σωματεία ΑΠΟΕΛ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ ανακοινώνουν ότι μετά από συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης την Πέμπτη το βράδυ, με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΟΚ, συζήτησαν τον ορισμό του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου και συμφώνησαν όπως ο αγώνας, κατά παράκληση του ΑΠΟΕΛ, διεξαχθεί σε άλλη ημέρα και όχι την Τετάρτη 15/02/2012 όπως αρχικά είχε ορισθεί. Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η Πέμπτη 16/02/2012.

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, είχε διαφανεί ότι το θέμα που προέκυψε για τον ορισμό του εν λόγω αγώνα, ήταν η διαφορά αντίληψης του τρόπου ορισμού του αγώνα από την ΚΟΚ, καθώς και η μη σωστή επικοινωνία μεταξύ των δύο σωματείων, αφού έπρεπε πρώτα να συμφωνηθεί μεταξύ τους η οποιαδήποτε αλλαγή και μετά να ζητηθεί αλλαγή από την Ομοσπονδία. Ο δε ορισμός του αγώνα έγινε με βάση τους κανονισμούς της ΚΟΚ.

Επ’ ευκαιρία της συνάντησης τα δύο σωματεία αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα ασφάλειας και φιλάθλων στους μεταξύ τους αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν και θα τα δουν περαιτέρω μετά τον ημιτελικό κυπέλλου.

Τέλος τα δύο σωματεία καλούν τους φιλάθλους να δώσουν μαζικά το παρόν τους στον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου και όλοι μαζί να μετατρέψουμε τον αγώνα σε μια γιορτή της καλαθόσφαιρας».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!