Ευκαιρία για όλους

Ως μια ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές παρά οτιδήποτε άλλο προσέγγισε το φιλικό με τη Δόξα ο Τόρστεν Φινκ, έτσι μετά το πρώτο 45λεπτο έκανε εννιά αλλαγές, συν άλλη μία προς το τέλος του αγώνα. Βεβαίως δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει το ιδιότυπο 4-2-3-1 που θέλει να εφαρμόζουν οι ποδοσφαιριστές του. Κακά και Παπάζογλου, που είναι μεταξύ των υποψήφιων προς αποχώρηση, έπαιξαν πάνω από μια ώρα έκαστος, φανερώνει πως ο Φινκ θέλει ακόμα στοιχεία για να σχηματίσει άποψη για τις αποχωρήσεις.

Στο α’ ημίχρονο έπαιξε η ομάδα που θεωρείται βασική. Δεν έγιναν πειράματα, ούτε αναμίχθηκαν οι ποδοσφαιριστές, κάτι που δείχνει πως ο Γερμανός προπονητής προσπαθεί να εμπεδώσει στους παίκτες του ομοιογένεια στο νέο σχήμα. Άλλωστε δεν ήταν όλοι βασικοί προηγουμένως.

Εδώ παρατηρήσαμε τα ακόλουθα: – οι πλάγιοι μπακ αγωνίζονται σε όλη την πτέρυγα – οι πλάγιοι χαφ, που κινούνται προς τον άξονα, παίζουν με ανάποδα πόδια, για να συγκλίνουν (Χαραλαμπίδης αριστερά, Ιωάννου δεξιά) – ο Ντε Βινσέντι είναι δίπλα στον Μοράις, ως δεύτερος αμυντικός χαφ (με δημιουργικά καθήκοντα και κάθετες κινήσεις) – τον Αλεξάνδρου πίσω ή και πλάι στον Τζιμπούρ, ως κεντρικό χαφ

Η διακύμανση του σκορ μπορεί να δείχνει πως οι ρεζέρβες έπαιξαν καλύτερα από τους βασικούς, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Και στο α’ ημίχρονο έγιναν φάσεις, αλλά δεν ήρθε το γκολ.

Ορεξάτοι Ντε Βινσέντι και Ρίισε, το ίδιο και ο Χαραλαμπίδης.

Από την ομάδα του β’ ημιχρόνου, ο Αρτυματάς ήταν ο βασικός κόφτης με τον Χριστοδούλου δίπλα του, ο Παπαφώτης πίσω από τον Σέρινταν, ο Χαραλάμπους αριστερά και ο Άλεξ Κωνσταντίνου δεξιά.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο (46΄ Χιώτης), Ρίισε (46΄ Αντωνιάδης), Παπάζογλου (78΄ Πεχλιβάνης), Καρλάο (23΄ Κακά), Αμορίν (46΄ Χριστοφίδης), Μοράις (46΄ Αρτυματάς), Χαραλαμπίδης (46΄ Γ. Χριστοδούλου), Αλεξάνδρου (46΄ Κωνσταντίνου), Ντε Βινσέντι (46΄ Χαραλάμπους), Ιωάννου (46΄ Παπαφώτης), Τζιμπούρ (46΄ Σέρινταν)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!