Η αγωνία στο κατακόρυφο

Κάθε ώρα που περνά η αγωνία όλων μεγαλώνει αφού πλησιάζει το μεγάλο ραντεβού της ομάδας μας με την Κοπεγχάγη. Η προετοιμασία της ομάδας μας έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και η αναχώρηση της αποστολής το μεσημέρι της Δευτέρας σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Τρίτης (9.45). Η κατασκοπεία και αξιολόγηση της δυναμικότητας της Κοπεγχάγης αποτέλεσε μια σημαντική παράμετρο αφού με το που έγινε η κλήρωση ελάχιστα πράγματα ήταν γνωστά για την πρωταθλήτρια Δανίας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον αφού ο Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες έμαθαν όλα όσα ήθελαν και το πλάνο αν και άγνωστο σε εμάς είναι έτοιμο.

Το σχήμα και τα πρόσωπα θα αλλάξουν αναγκαστικά λόγω της απουσίας των Πουρσαϊτίδη και Μπρούσερ ενώ δεν μπορεί να αποκλειστούν και άλλες αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Αν θεωρήσουμε ότι ο Κόντης θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας τότε ο παρτενέρ του θα είναι ένας εκ τον Ζόρζε ή Γκριτσάροφ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο αρχικό σχήμα θα δούμε και τον Ηλία ο οποίος θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να διατηρήσει το μηδέν παθητικό όσο δύσκολο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο. Η προχτεσινή ήττα της Κοπεγχάγης δεν ξεγελά κανέναν αφού αυτή ήρθε από ένας ισάξιο αντίπαλο της, ενώ φαίνεται ότι οι Δανοί έχουν το μυαλό τους περισσότερο το μυαλό τους στο πως θα βρεθούν στους ομίλους παρά να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο.

Υπάρχει και το Nova Sport 3
Το άγχος πολλών για το που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα φαίνεται να ισορροπείται κάπως αφού πέραν της Primetel , ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την πλατφόρμα της Nova Ελλάδος μέσω του Nova Sport 3.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!