Η ανακούφιση που έφερε ο Καρλάο

Το γεγονός ότι ο Καρλάο προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Κυριακής αποτελεί σημαντική εξέλιξη αφού η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και απόψε στα Σκόπια. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και αν αυτό επιβεβαιωθεί και απόψε σημαίνει ότι θα είναι βασικός την Τρίτη. Μια τέτοια εξέλιξη βγάζει τον Πασιένσια από τη διαδικασία μιας σειράς αλλαγών που αξιολογούσε και που πιθανών να διατάρασσαν τις ισορροπίες της μεσοαμυντικής γραμμής.

Η μετατόπιση του Μοράις στο κέντρο της άμυνας ήταν το πιθανότερο σενάριο κάτι που μάλλον δεν θα χρειαστεί να γίνει. Ο Καρλάο έδειξε και στον πρώτο αγώνα όση ώρα αγωνίστηκε ότι μπορεί να συνεργαστεί καλά με τον Αστίθ ενώ όπως παίζουν οι Σκοπιανοί είναι σημαντικό να έχουμε στο κέντρο της άμυνας τον Βραζιλιάνο ο οποίος είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Το ζητούμενο πλέον για τον Πασιένσια είναι να βρει τους παίκτες με τους οποίους ο ΑΠΟΕΛ θα είναι απαιτητικός και κυρίως αποτελεσματικός στη γραμμή κρούσης αφού το ζητούμενο είναι ένα τουλάχιστον γκολ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!